Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

POWERFIL ОТРИМУЄ НАГОРОДУ Plastics Recycling Award Europe 2024

11.07.2024

На виставці PRSE в Амстердамі система керування DischargePro від бізнес-підрозділу POWERFIL компанії EREMA отримала нагороду Plastics Recycling Award Europe у категорії «Інновація року у сфері обладнання для переробки». Розумна технологія для лазерного фільтра EREMA покращує стабільність процесу протягом усього періоду експлуатації та автоматично реагує на коливання під час процесу переробки.

 

«Ми доклали багато зусиль для розробки цієї технології. Тому я особливо радий прийняти цю нагороду від імені всієї команди сьогодні», — зауважив Роберт Обермайр (Robert Obermayr), керівник бізнес-підрозділу POWERFIL компанії EREMA, на PRSE 2024 в Амстердамі. Система DischargePro автоматично компенсує коливання вхідного матеріалу, тим самим забезпечуючи рівномірне згущення під час фільтрації розплаву та послідовність процесу. Залежно від застосування та забруднення, POWERFIL вдалося зменшити втрати розплаву до 50% за допомогою DischargePro порівняно з попередньою системою керування лазерним фільтром EREMA. Ці факти переконали журі, яке описало технологію як інтелектуальний технологічний прогрес у процесі екструзії.

 

Значно підвищено ступінь автоматизації

Завдяки системі керування DischargePro POWERFIL значно підвищує ступінь автоматизації процесу фільтрації. Інноваційна система контролю розряду реагує на конкретні збої в процесі. Таким чином, швидкість зірочки скребка регулюється миттєво і повертається до заданої, як тільки пік забруднення буде пройдено. Крім того, система керування також розпізнає зміни пропускної здатності та відповідно регулює швидкість розряду. У разі вищого падіння тиску на сітці фільтра, спричиненого більшою в’язкістю розплаву, DischargePro регулює задане значення, щоб забезпечити постійну швидкість викиду. Довгострокові зміни, такі як стан сітки фільтра, також враховуються при всіх налаштуваннях.

 

Джерело: EREMA