Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ BOBST НА DRUPA 2024

04.06.2024

На виставці drupa 2024 компанія BOBST представила свої новітні рішення та стратегічні партнерства, які допоможуть змінити майбутнє пакувальної галузі, ознаменувавши нову епоху виробництва упаковки, коли всі етапи виробництва будуть взаємопов'язані зі створенням єдиних, інтегрованих робочих процесів.


«Ми реалізуємо своє бачення того, як формувати майбутнє пакувальної галузі, спираючись на чотири основні принципи: можливості підключення, цифровізацію, автоматизацію та екологічність, – говорить Жан-Паскаль Бобст, генеральний директор Bobst Group. – Наші рішення дають змогу поліграфістам і виробникам упаковки використовувати можливості цифровізації заради екологічнішого майбутнього. Ми горді взаємодіяти з лідерами галузі, створюємо нові партнерства та рухаємося шляхом безперервних інновацій та прогресу».

 

DIGITAL MASTER 55 — це нова комплексна платформа для цифрового друку та виробництва упаковки, розроблена для виробників складаного картонного паковання. Вона відкриває нові можливості виготовлення малих і середніх тиражів та суттєво збільшує можливості виробництва завдяки швидкому налагодженню й високій якості продукції.

 


BOBST Connect: новий підхід до цифровізації та автоматизації
BOBST виводить можливості підключення та цифровізації в пакувальній галузі на новий рівень, створюючи замкнуту екосистему робочих процесів від pdf до twin pdf для підвищення продуктивності, простоти використання та більшої екологічності.

 

Публіці вперше буде представлено нове хмарне рішення від BOBST для етикеток Digital Front End (DFE) 3.0, яке стане доступним для комерційного використання пізніше цього року.

 

Воно забезпечує доступ у реальному часі до даних, ресурсів і шаблонів у будь-який час та з будь-якого місця. Можливе централізоване керування кольорами з подальшим зберіганням результатів у хмарі; вебінтерфейс системи підтримує роботу багатьох користувачів із різних місць.

 

Крім того, BOBST запускає хмарну бібліотеку сертифікованих матеріалів у иежах BOBST Connect, що дає виробникам упаковки доступ до актуальних переліків сертифікованих матеріалів BOBST, гарантуючи швидке калібрування.


Компанія BOBST оновила систему рішень для вузько- та середньоформатного друку ACCUCHECK, впровадивши в неї важливі покращення продуктивності та нові функції автоматизації. В оновленій ACCUCHECK покращені калібрування та інспекція оптимізують продуктивність.


Фарби Thalia ink є новим поколінням ультрафіолетових фарб для цифрового друку, що відповідають найвищим вимогам відповідності фарб. Вони не містять термопластичного олефіну та відповідають вимогам таких важливих стандартів, як REACH та EuPIA GMP. Фарби BOBST Thalia не містять CMR-речовин (канцерогенних, мутагенних або токсичних для репродуктивної системи) і відповідають вимогам швейцарського регламенту, опублікованого в лютому 2024 року. Клієнти можуть бути впевнені, що вони використовують фарби, які відповідають діючим і майбутнім вимогам регулюючих органів і забезпечують чудову якість друку. Крім того, новий набір фарб має покращену стійкість і більше колірне охоплення.

 

Особливу важливість для виробництва складаної картонної упаковки має пропонована фарбою Thalia Foldable UV покращена стійкість до згинання при високій щільності фарби та використанні темних кольорів. Особлива рецептура цих фарб забезпечує тривале збереження еластичності після полімеризації, що робить їх ідеальним рішенням для високошвидкісних фальцювально-склеювальних ліній, невеликих фальцювальних ліній та упаковки з гострими кутами, що зазвичай використовуються для невеликих коробок і тонкого картону, що відповідає тенденції до скорочення витрат і підвищення екологічності.

 

Компанія BOBST запускає нову версію свого флагманського плосковисікального пресу MASTERCUT 165 PER.

 

Він однаково добре обробляє гофрокартон і складаний картон, а завдяки новій системі Dual Stream також виробляє ідеальні партії або палети заготовок. Новий захват із вуглеволокна дає змогу збільшити швидкість роботи до 7500 аркушів за годину, а потоковий контроль якості з автоматичним видаленням браку забезпечує виробництво упаковки без браку.


У сфері гнучкої упаковки технологія розширеного колірного охоплення (ECG) BOBST, що використовується для глибокого друку, пройшла повну валідацію компанією Pantone. Це офіційне підтвердження того, що рішення для глибокого друку BOBST MASTER RS 6003 здатне відтворювати бібліотеку Pantone із необхідним рівнем точності, тобто клієнти можуть бути впевнені в результаті.

 

BOBST продовжує зміцнювати свої позиції, укладаючи стратегічні партнерства.

Нещодавно компанія BOBST уклала стратегічне партнерство з Packitoo, французькою компанією, яка розробляє цифрові рішення для пакувальної промисловості. Packitoo HIPE – це вебінструмент для продажу, який автоматизує подачу пропозицій, керує пакувальними проєктами та підтримує інтернет-магазини упаковки для поліграфістів і виробників упаковки. Це партнерство відображає стратегію BOBST, спрямовану на цифровізацію та об'єднання всього ланцюжка створення вартості упаковки, від власників брендів до виробників упаковки та постачальників обладнання.

 

Джерело: BOBST