Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НОВА МАШИНА ДЛЯ БАР’ЄРНИХ ПОКРИТТІВ

12.08.2024

Sappi Europe, світовий лідер у сфері паперових пакувальних рішень, досяг значного прогресу у своєму підрозділі гнучкого пакувального паперу. Будучи лідером ринку гнучких пакувальних паперових рішень на основі волокна, компанія Sappi має понад десятиліття досвіду у виробництві паперу та покриттів. Її команди інженерів і прикладних спеціалістів визнаються в усьому світі завдяки глибоким знанням і виключно інноваційним підходам. Інвестиція Sappi Europe у нову машину для нанесення бар’єрних покриттів на заводі в Альфельді є важливою віхою в подальшій підтримці цінних інновацій.

  • Машина для нанесення бар’єрних покриттів Sappi: стратегічна інвестиція на ринку, що зростає
  • Нова машина підтримує розробку функціонального паперу майбутнього
  • Інноваційна концепція розробки продуктів та інновацій


Стратегічні інвестиції в ринок, що розвивається та зростає
Sappi Europe поєднує високоякісні технології та глибокі ноу-хау в зусиллях з розробки рішень, які постачають передовий спеціальний папір і покриття на ринок, що постійно змінюється та росте. Протягом останніх років виробник паперу зробив стратегічні інвестиції, щоб зміцнити свої позиції лідера інновацій на ринку гнучкої упаковки. Серед визначних віх – перетворення PM2 в Альфельді в 2014 році з графічної машини на пакувальну папероробну машину, а також придбання Cham Paper Group у 2018 році. Останньою віхою стало впровадження передової машини для бар’єрного покриття у 2023 році. Ці інвестиції підкреслюють прагнення компанії розвиватися відповідно до ринкового попиту та подальшого розширення виробничих можливостей.

 

Машина для бар’єрного покриття підтримує розробку функціонального паперу майбутнього
Маючи найповніше портфоліо на ринку, Sappi озирається на десятирічний досвід розробки бар’єрного паперу. Нова машина для бар’єрного покриття, вершина інновацій, призначена для виробництва та розробки нових рішень для бар’єрного паперу. Вона відкриває абсолютно нові можливості, включно з великою різноманітністю різних бар’єрних покриттів, а також ідеальним вирівнюванням паперу-основи з різними поверхнями для задруковування, такими як Natural, Silk і Gloss.

 

Інноваційна концепція для зростання вимог і розробки продукту
Нова машина для нанесення покриття, створена для виробництва бар’єрного паперу та задоволення зростання ринкового попиту, також є ключовою для розробки нових бар’єрних рішень. Вона має надзвичайно високий рівень автоматизації, здатна наносити покриття на широкий спектр матеріалів та обробляти багато різних бар’єрних покриттів. Машина для нанесення бар’єрного покриття унікальна тим, що представляє далекосяжне рішення для розробки – від сировини до основних і функціональних сортів паперу. Це підкреслює прихильність Sappi до власних виробничих процесів, які можуть надзвичайно швидко реагувати на зміну потреб клієнтів і, таким чином, ефективно задовольняти зростання попиту на функціональний папір і різноманітність бар’єрних матеріалів.

 

Пакувальні рішення Sappi призначені для заміни матеріалів, не придатних до переробки, таких як багатошарова та полімерна гнучка упаковка, матеріалом на основі волокон для задоволення найрізноманітніших вимог до упаковки.

 

«Майбутнє за інноваційним спеціальним папером. Наша нова система покриття — це ключ до нових ринків, інноваційних продуктів і стійких рішень», — пояснює Томас Райчані (Thomas Rajcsanyi), директор заводу та керуючий директор Sappi Alfeld GmbH.