Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ДОСТУПНИЙ QR-КОД НА УПАКОВЦІ

27.09.2024

 

Ketel One, сімейний бренд горілки, створений Nolet Distillery у Нідерландах, запровадив доступні QR-коди на своїй упаковці, стверджуючи, що це перший алкогольний бренд, який зробив це.


Доступний QR-код (AQR) на пляшці призначений для допомоги незрячим споживачам або споживачам із поганим зором, він дає змогу легко ідентифікувати продукти та отримати доступ до детальної інформації про продукт.

 

Ця ініціатива підкреслює прагнення Ketel One доставляти виняткові алкогольні напої всім любителям коктейлів.

 

AQR-коди будуть представлені на пляшках Espresso Martini від Ketel One та продуктах Cosmopolitan із The Cocktail Collection, які з’являться на полицях цього місяця.

 

Ця технологія сумісна з провідними програмами спеціальних можливостей, такими як Microsoft Seeing AI, Be My Eyes і Envision, що дозволяє користувачам розблокувати визначення відстані та отримати інформацію про продукт шляхом сканування AQR-коду.

 

Після сканування телефон користувача оголосить категорію продукту та його фізичну відстань до користувача, використовуючи перетворення тексту в мовлення та покращений розмір шрифту.

 

AQR-код також пропонує додатковий спосіб підключити всіх споживачів до цифрової присутності бренду, чи то через інтерактивну кампанію доповненої реальності, чи через просту лендингову сторінку вебсайту.

 

Споживачі, старші за 21 рік, можуть знайти нову упаковку на полицях алкогольних магазинів у США.

 

Член сім’ї Нолетів в 11-му поколінні та виконавчий віце-президент Nolet Spirits USA Карл Нолет-молодший сказав: «Дізнавшись про нові технології в цьому просторі майже два роки тому, ми були натхненні тим, як ми можемо краще надавати інформацію про продукт незрячим споживачам або тим, хто має слабкий зір.

 

І я вірю, що ми його знайшли! Ми раді бути першим алкогольним брендом, який запустив цю технологію, оскільки це потужний, але простий спосіб забезпечити більший вибір для всіх споживачів завдяки доступній інформації про продукт.

 

Це доповнення до упаковки колекції коктейлів Ketel One зробить продукт доступнішим, до чого ми завжди прагнемо, продовжуючи впроваджувати інновації та розвиватися як бренд».