Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ІННОВАЦІЇ ВІД BASF

09.06.2024

Концерн BASF збирається продемонструвати подальші віхи свого шляху до виробництва полімерів на майбутній Європейській конференції з переробки полімерів та сталого розвитку (PRSE) 2024. Конференція, яка відбудеться 19-20 червня в RAI Amsterdam, стане платформою для лідерів галузі, інноваторів та експертів, де обговорять останні розробки, можливості та виклики в європейському секторі переробки полімерів.

 

 

 

Очищувальні розчини Chemetall для механічної переробки полімерів

Chemetall, глобальний бізнес-підрозділ з обробки поверхонь підрозділу Coatings компанії BASF, що працює під торговою маркою Chemetall, пропонує повний асортимент комплексних засобів для чищення, призначених для підвищення якості, продуктивності та безпеки процесів переробки полімерів. Інноваційні технології Chemetall для механічної переробки, серед іншого, відіграють вирішальну роль у розшаруванні та видаленні фарби з багатошарової полімерної упаковки та упаковки з друком на поверхні. Ці технології ефективно видаляють фарбу та відокремлюють шари полімерів, наприклад PE та PET, таким чином зберігаючи цілісність потоку переробки.

 

Використовуючи очисники Chemetall, переробники полімерів можуть забезпечити безпечне та ефективне очищення, а також сприяти зменшенню використання води та енергії. Ці технології розроблено спеціально для оптимізації процесів миття та очищення стічних вод, що сприяє більш стійкому та екологічному підходу до переробки полімерів.

 

Крім того, передові технології, розроблені Chemetall, можуть значно покращити процеси переробки полімерів, даючи змогу переробникам виробляти полімери з високою доданою вартістю за нижчої вартості виробництва порівняно зі звичайними процесами. Це, у свою чергу, дозволяє повторно використовувати перероблені полімери у сферах застосування з високою доданою вартістю, сприяючи реалізації справжньої циркулярної економіки.

 

До асортименту продукції Chemetall входять різноманітні розчини для очищення, зволожувачі та піногасники, такі як добавки Gardoclean® , Gardobond® , Gardo® Pure і Gardofloc® , які охоплюють весь процес миття та очищення стічних вод для переробки полімерів. Ці продукти не тільки ефективні для видалення всіх типів забруднень, таких як клеї, але також сумісні з суворими вимогами харчової промисловості. Вони підходять для використання з PET, багатошаровою упаковкою, плівками, гнучкою упаковкою з PE, PP та PS, забезпечуючи ефективне очищення без шкоди для якості та безпеки кінцевих перероблених полімерних виробів.

 

Джерело: BASF