Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НАПОВНЕННЯ ПАКЕТІВ ЗІ ШТУЦЕРОМ З ВБУДОВАНОЮ СТЕРИЛІЗАЦІЄЮ ПАКЕТІВ

15.07.2024

Компанія SIG оголосила про запуск своєї нової асептичної системи наповнення пакетів зі штуцером SIG Prime 55 In-Line Aseptic. Це інноваційне наповнювальне обладнання для попередньо виготовлених пакетів зі штуцером має вбудовану стерилізацію пакетів, усуваючи потребу в їх попередній стерилізації. Отримана система зменшує складність ланцюжка поставок і покращує загальні витрати на виробництво асептично упакованих продуктів у пакети зі штуцером.

 

Нова система розливу досягла комерціалізації та була представлена на виставці Anuga FoodTec 2024 у Кельні (Німеччина).


Крістоф Вегенер (Christoph Wegener), головний ринковий директор SIG, так відзначив випуск системи: «SIG має значну історію розробки провідних технологій для асептичної упаковки. Клієнти в усьому світі звертаються до SIG за останніми інноваціями, щоб просунути їхні бренди в майбутнє, і SIG Prime 55 In-Line Aseptic для попередньо виготовлених пакетів зі штуцером є наступною в довгому ряду цих інновацій».

 

Він продовжив: «Ця нова система наповнення пропонує технологічний прогрес завдяки перенесенню досвіду SIG у технології асептичного наповнення з вбудованою стерилізацією, яка успішно використовується протягом десятиліть у сфері картонних упаковок, на пакети зі штуцером. Проривом тут є новий та унікальний спосіб стерилізації пакетів зі штуцером у лінії, що забезпечує потік стерилізатора та покриття упаковки, коли вона знаходиться в наповнювальному тунелі. Усунувши потребу в попередній стерилізації пакетів, ми можемо надати виробникам повний контроль і гнучкість виробництва. Це захоплюючий час для SIG і важливий крок вперед на нашому шляху, щоб дозволити брендам виробляти поживніші продукти для кращого. Ми надзвичайно пишаємося тим, що незабаром ми будемо випробувати систему з готовими до переробки пакетами SIG. Вони будуть першими у світі в нашій галузі».

 

«Асептично упаковані продукти харчування та напої зберігають високу якість і можуть зберігатися тривалий час без охолодження та консервантів. Отримані продукти, як-от фруктові пюре, соуси та дитяче харчування, мають чудовий смак і зберігають поживну цінність, – пояснив Массімо Аннаратоне (Massimo Annaratone), глобальний бізнес-директор із пакетів зі штуцером у SIG. – Із SIG Prime 55 In-Line Aseptic ми ще більше розширили потенціал кращого харчування завдяки системі, яка поєднує якісні пакети зі штуцером, виготовлені SIG, із перевіреною технологією поточної стерилізації, що забезпечує інактивацію патогенів у продукції. Перехід від реторт і продуктів гарячого наповнення в банках, полімерних пляшках і склі до зручних асептичних пакетів зі штуцером ніколи не був таким переконливим».

 

Дерело: SIG