Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

РЕВОЛЮЦІЙНА ІННОВАЦІЯ ДЛЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

03.07.2024

4∞Form – це фармацевтична блістерна упаковка, яка повністю виготовлена з лакованого алюмінію, що означає, що вона ідеально підходить для переробки, має вражаючі захисні властивості та відповідає наявним і майбутнім фармацевтичним та пакувальним нормам і законодавству, таким як нещодавно прийнятий PPWR.


4∞Form призначена в першу чергу для фармацевтичної промисловості, де вона може замінити наявні рішення, що використовуються в упаковці таблеток, капсул і подібних продуктів, таких як OPA/AL/PVC (холодне формування) або PVC/PVDC (термоформування). Важливою відмінністю є те, що інноваційна упаковка Aluflexpack повністю виготовлена з лакованого алюмінію. Ось тут і ховається «секрет» назви продукту; алюміній – це матеріал, який можна нескінченно переробляти без втрати властивостей, які надзвичайно важливі в пакувальній промисловості для підтримки безпеки та якості продукції.

 

Алюміній надзвичайно легкий, стійкий як до високих, так і до низьких температур, забезпечує 100%-й захист від вологи, світла, кисню та інших газів, а також бактерій і мікроорганізмів. Таким чином, продукти в гнучкій алюмінієвій упаковці мають дуже тривалий термін зберігання.

 

Генеральний директор Aluflexpack Йоханнес Штойрер (Johannes Steurer) пишається новим продуктом: «Як компанія з виробництва гнучкої упаковки, яка розробляє продукти на основі алюмінію вже понад 40 років, ми твердо підтримуємо все, що може запропонувати алюміній, виходячи з його бар'єрних і циркулярних властивостей. Ми перебуваємо в постійному контакті з нашими клієнтами та шукаємо різні способи використання алюмінію, щоб допомогти їм у пакуванні. У зв’язку з новими правилами, що формують ринок, нас заохотили спробувати те, чого ще ніхто не робив: перетворити лакований алюміній на новий, повністю придатний для переробки продукт для фармацевтичної промисловості! Використовуючи нашу потужну мережу постачальників і співробітників, а також, що важливіше, досвід і глибокі промислові знання нашого відділу досліджень і розробок, ми розробили нове рішення, яке може сформувати фармацевтичний ринок у новому, більш стійкому напрямку».

 

Продукт може бути повністю адаптований до всіх індивідуальних потреб клієнтів, від форми до друку та брендування, і його можна використовувати в пакуванні різних фармацевтичних продуктів, наприклад, антибіотиків, саме через особливо сильний бар’єр, безрецептурних ліків та ін.