Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

VALMATIC КУПУЄ ITALPAK

21.05.2024

Valmatic офіційно оголошує про придбання розташованої в Модені компанії Italpak, яка спеціалізується на однодозовій та однопорційній упаковці для секторів харчових продуктів і нутрицевтичних препаратів. За останні 25 років Italpak стала надійним партнером відомих італійських та міжнародних брендів.У рамках цієї транзакції Italpak передає 100% свого бізнесу та майна Valmatic. Виробничі лінії було перенесено в приміщення на Via Dante Alighieri 1/A в Сан-Просперо, всього в декількох метрах від головного офісу Valmatic на Via Turati, 5, також у Сан-Просперо (Модена), Італія.


Придбання є частиною стратегії розвитку Valmatic, спрямованої на посилення своєї присутності на ринку упаковки сторонніх виробників, приватних марок та однодозової упаковки.«Italpak пропонує послуги пакування та повну рецептуру добавок у рідкій та порошковій формі».

 

Ми раді інтегрувати цей досвід у наш основний бізнес, – прокоментував Мауріціо Левратті (Maurizio Levratti), генеральний директор Valmatic.

 

«Це придбання дозволяє нам розширити нашу комерційну пропозицію за допомогою ще інноваційніших і функціональніших пакувальних рішень, розроблених і вироблених під приватними торговими марками».

 

Маркетинг продукції буде довірено компанії Encanto, яка входить до групи Valmatic, що спеціалізується на дистрибуції та просуванні продуктів харчування й нутрицевтичних продуктів. Синергія між компаніями групи максимізує ефективність дистрибуції та забезпечить комплексне та пунктуальне обслуговування, яке відповідає потребам клієнтів і кінцевих споживачів.

 

Джерело: Valmatic