Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КОМПАНІЯ «ГУАЛАПАК УКРАЇНА» ПОСТРАЖДАЛА ВІД РОСІЙСЬКИХ ОБСТРІЛІВ

02.09.2024

У ніч на 30 серпня російська окупаційна армія влучила в будівлю підприємства в Сумах. Унаслідок обстрілу загинули щонайменше двоє людей, ще 13 поранено. Про кількість постраждалих поінформувала пресслужба ДСНС.

 

В.о. міського голови Сум Артем Кобзар сказав, що окупанти вдарили по цивільному підприємству. Там знищено дороговартісне обладнання.


Цивільне підприємство, яке постраждало внаслідок російського обстрілу, – це пакувальна компанія Gualapack Ukraine (ТОВ «Гуалапак Україна»), українська компанія, що виготовляє упаковку для дитячого харчування, харчової промисловості, кормів для тварин, обладнання для упаковки дитячого харчування та гнучких пакувальних матеріалів.


ТОВ «Гуалапак Україна» – частина групи компаній GualaPack Group, яка налічує 15 заводів (Італія, Китай, Японія, Україна, Румунія, США, Коста-Рика, Мексика, Бразилія, Чилі). Воно випускає сім видів продуктів для упаковки товару, а також різноманітні допоміжні матеріали (багатошарові комбіновані плівки, кришки, штуцери тощо), які відрізняються високою інноваційною гнучкістю, а також створює гібридну упаковку нового покоління.


Компанія Gualapack є світовим лідером у виробництві готових пакетів із закупорювальними засобами та глобальним гравцем у галузі гнучкої упаковки, всесвітньо відомим виробником пакетів для дитячого харчування, який постійно інвестує в дослідження й розробку нових рішень, які можуть покращити упаковку для брендів та споживачів, підтримуючи сталий розвиток.

 

Завдяки унікальним технологіям компанія готова запропонувати широкий спектр рішень від гнучкої упаковки та лиття під тиском до проєктування та виробництва ліній розливу.

 

Команди Клубу Пакувальників та редакції журналу УПАКОВКА висловлюють співчуття сім'ям загиблих, побажання найскорішого одужання постраждалим та відновлення колективу компанії.

 

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!!!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!