Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПІДТРИМКА УКРАЇНСЬКИХ КОМПАНІЙ В ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄДИНОГО РИНКУ ЄС

18.06.2024

Під торговою маркою Business Bridge проєкт Ukraine-Ready4EU пропонує фінансову підтримку в поєднанні з додатковими консультаціями та допомогою (наприклад, EEN, ECCP, EYE тощо) для 1500 українських МСП, які планують конкретні заходи, щоб стати активнішими на Єдиному ринку ЄС та успішно співпрацювати з бізнес-партнерами з ЄС.

 

Проєкт Ukraine-Ready4EU фінансується Європейським Союзом у межах конкурсу Business Bridge SMP-COSME-2023-SMEUA за номером угоди №101139573.

 

Контактна пошта проєкту — businessbridge@ukraine-ready4eu.com

 

У межах проєкту Ukraine-Ready4EU до 1500 українських МСП, які планують конкретні заходи для підвищення своєї активності на Єдиному ринку ЄС та успішної співпраці з бізнес-партнерами з ЄС, а також відповідають критеріям, можуть скористатися фінансовою підтримкою Business Bridge у розмірі 2500 євро.

 

Використання мікрогрантів
Загалом наступні п'ять видів діяльності можуть бути профінансовані в межах проєкту Business Bridge — Ukraine-Ready4EU з 2 квітня 2024 року:
Тип 1: Активна участь у ділових зустрічах на офіційних заходах, виставках, місіях компаній або брокерських заходах у ЄС.
Тип 2: Зовнішня підтримка для забезпечення відповідності вимогам сталої, цифрової та стійкої економіки ЄС.
Тип 3: Експертизи та сертифікація продукції, необхідної для Єдиного ринку ЄС.
Тип 4: Зовнішня підтримка у виконанні митних та інших формальних вимог щодо експорту/імпорту до Єдиного ринку ЄС.
Тип 5: Зовнішня підтримка з питань патентування та ліцензування для Єдиного ринку ЄС.

 

Кожне МСП може отримати фінансову підтримку в межах програми Business Bridge — Ukraine-Ready4EU лише один раз, незалежно від виду(ів) діяльності, на який(і) подається заявка. Під час подання заявки заявники повинні обрати вид(и) діяльності, на який(і) вони претендують. Можна вибрати один або декілька видів діяльності, що відповідають критеріям програми. Ознайомитися з додатковою інформацією можна за посиланням https://cutt.ly/vepDax8U

 

Конкурс буде закрито не пізніше 30 червня 2025 року.

 

Джерело: Бізнес. Дія