Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЯКІСТЬ – НАЙВИЩА ЦІННІСТЬ

20.05.2024

У січні 2024 року в черговий раз компанія «МОНОПАК», член Клубу Пакувальників, пройшла ресертифікаційний аудит за системою FSSC 22 000 v. 5.1, що гарантує безпеку та якість виробленої продукції.


БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – ЦЕ ГОЛОВНИЙ ПРІОРИТЕТ КОМПАНІЇ «МОНОПАК»!

 

Компанія «МОНОПАК» визначає, що успішна культура безпеки харчових продуктів виникає з внутрішніх цінностей, які спонукають працівників дотримуватися стандартів безпеки та якості продукції. Вона також відображається в умінні керівництва й працівників розуміти, приймати та дотримуватися відповідних процедур і правил, пов’язаних із безпекою харчових продуктів.

 

Створення та постійне вдосконалення системи менеджменту безпеки харчової продукції на підприємстві є стратегічним рішенням, оскільки цей стандарт встановлює конкретні вимоги до системи менеджменту безпеки харчової продукції для всіх організацій, які беруть участь у ланцюжку продукту.

 

Концепція цього стандарту в компанії «МОНОПАК» ґрунтується на оцінці ризик-орієнтованого мислення, базується на засадах НАССР на операційному рівні, а також високому ступені усвідомленості та прихильності всього персоналу до питань якості й безпеки продукту, який випускається.

 

Джерело: МОНОПАК