Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

UNIVEST - ПАРТНЕР КОНФЕРЕНЦІЇ "ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ" 2024

08.08.2024

Знайомтесь - генеральний партнер конференції "ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ" 2024 компанія Univest – експерти у виробництві пакувальних рішень для фуд-індустрії. Назва компанії стала синонім якості та інновацій, адже впродовж 30 років вона підтверджує свої позиції на ринку, не лише задовольняючи потреби клієнтів, а й стабільно дотримуючись стандартів екологічності та стійкості

 

Початок шляху
"Компанія "Юнівест Маркетинг" розпочала свою діяльність 28 червня 1994 року і досить швидко стала одним з лідерів видавничо-поліграфічної галузі України

 

Підприємство розпочало роботу як перший видавець журналу агробізнесу «Пропозиція». Більше 20 років компанія була одним із лідерів поліграфії Україні, виготовляючи найвідоміші журнали, каталоги, періодичні видання. У 2014 році компанія почала займатися виготовленням пакування блістерного та картонного для фармацевтичної, харчової, косметичної та хімічної промисловостей. З 2015 року тренди ринку (популяризація вуличної їжі та фастфуду «to go») сприяли створенню новому напрямку діяльності компанії - випуску одноразового посуду із паперу та картону.

 

У той час, коли багато підприємств лише починали розуміти важливість екологічних рішень, «Юнівест» вже робив перші кроки у напрямку стійкого виробництва.


Про компанію
Виробництво із логістичним центром розташовані на території 4 га у м.Фастів (Київська область, Україна). У складі комплексу загальною площею 19 000 м2 розміщені виробничі цехи, склади і офісні приміщення.
Прямі поставки сировини та матеріалів, сучасне обладнання та технічна база виробництва дозволяє орієнтуватися на актуальні потреби ринку, бажання замовників та захист довікілля. Професіонали якісно та креативно створюють одноразовий екологічний паперовий посуд, забезпечуючи споживачів безпечною тарою.

 

Серед клієнтів – служби доставки, вендингові компанії, заклади швидкого харчування, кінотеатри, виробники морозива та солодощів не лише в Україні, але і в країнах Європи.

 

В асортименті: стакани для напоїв, пластикові, паперові та пресовані целюлозні кришки, відра для морозива й попкорну, супники, салатники та інші види пакування для готових фастфудів.

 

В процесі виробництва застосовуються всі відомі сьогодні технології оброблення картону: від друку до формування готових виробів.

 

Компанія щорічно підтверджує високі стандарти якості всіх виробничих процесів та підготовки персоналу. Univest сьогодні – це: 1700 клієнтів в Україні та закордоном, виробництво 24/7, експорт у 15 країн Європи, співпраця із всесвітньо відомими брендами (McDonalds, KFC).

  

 

Лідерство через інновації
Завдяки безперервним інвестиціям у дослідження та розвиток, компанія впроваджує найсучасніші технології та методи виробництва. Однією з перших в Україні «Юнівест» почав використовувати матеріали для пакування, які підлягають переробці та компостуванню. Економіка виробництва замкнутого циклу використання екологічних матеріалів, мінімізація відходів, зменшення викидів CO2, встановлення сонячних електростанцій – це лише частина заходів, що впроваджуються на підприємстві.


Майбутнє за стійкістю
Нові проекти, спрямовані на вдосконалення екологічних рішень, та розширення асортименту продукції дозволять компанії ще більше зміцнити свої позиції на ринку. Важливо зазначити, що головна мета компанії – створення безпечного для природи та людини продукту, який би відповідав вимогам сучасного споживача. Univest активно співпрацює з екологічними організаціями та підтримує ініціативи, спрямовані на збереження довкілля.

 

Соціальна відповідальність
Генеральний директор компанії Володимир Кудряшов бере активну участь в житті м. Фастів. Впродовж 20 років він керує благодійним фондом «Фастівчани», який опікується обдарованими дітьми, родинами переселенців та дітками з обмеженими фізичними можливостями. До того ж компанія фінансово сприяє становленню місцевого футбольного клубу “Динамо- Фастів”, баскетбольної дитячої команди «Univest Фастів» та бере участь в екологічних та соціальних ініціативах міста.

 

За 30 років ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг» зуміла пройти довгий шлях від амбітного стартапу до визнаного лідера ринку екологічного паркового пакування в Україні. Досвід, інноваційний підхід та незмінна прихильність до екологічних принципів продовжують і надалі підтверджувати надійність та безперервний розвиток Компанії.

 

Univest: створюємо інноваційні й безпечні пакувальні рішення

для фуд-індустрії з турботою про людей та довкілля!