Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПАРТНЕР КОНФЕРЕНЦІЇ EU4BUSINESS

17.10.2024

Партнером конференції ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ 2024 вперше є програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».


Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

 

EU4Business — це ініціатива ЄС, яка допомагає підприємцям у п’яти країнах Східного партнерства — Вірменії, Азербайджані, Грузії, Молдові та Україні. ЄС підтримує розвиток МСП через кращий доступ до фінансових ресурсів та послуг із розвитку бізнесу, а також через розвиток середовища для ведення бізнесу.

 

У 2022 році ініціатива профінансувала 42 проєкти на загальну суму понад 246 млн євро, підтримавши 25 522 компаній. Підприємці створили близько 23 750 нових робочих місць, а їхній товарообіг збільшився на 18%. У 2023 — 46 проєктів на загальну суму понад 241 млн євро, підтримавши 17 207 малих та середніх підприємств.

 

Детальніше: www.eu4business.org.ua