Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПАРТНЕР КОНФЕРЕНЦІЇ ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ - МОНОПАК

03.09.2024

Представляємо компанію «МОНОПАК» - партнера конференції ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ 2024
 

Компанія «МОНОПАК» більш ніж 20 років є лідером у галузі виробництва гнучкої упаковки, термозбіжної та поліпропіленової етикетки, а також упаковки «конус для морозива» в Україні. З кожним роком компанія «МОНОПАК» розвиває свої потужності та розширює коло своїх партнерів. Максимально використовуючи всі переваги глибокого друку, компанія забезпечує пакувальним матеріалом підприємства харчової, хімічної, будівельної та фармацевтичної промисловостей.

 

Компанія «МОНОПАК» пропонує своїм клієнтам і споживачам термозбіжну та поліпропіленову етикетки на ПЕТ-тару, упаковку з нанесенням холодного клею, упаковку для кондитерських виробів і бакалії, для снеків і спецій, кави та чаю, морозива й молочних продуктів, пакувальний матеріал для фармацевтики, добрив, побутової хімії, масложирової продукції.

 

Компанія «МОНОПАК» пропонує своїм клієнтам і споживачам безліч варіантів пакетів: дой-пак, гассет-пакет, стабіло-бег, тришовний пакет, вакуумний пакет, виконані як у стандартних розмірах, так і в індивідуальних.


Компанія постійно заявляє про себе, бере участь у виставках, конференціях як в Україні, так і на міжнародній арені. Бере участь у конкурсах та отримує призові місця, нагороди й визнання. Компанія «МОНОПАК» із 2012 року є членом громадської організації «Клуб Пакувальників» і майже кожного року номінується в конкурсах із продуктами, які виготовляє.