Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

МПП "РАДА" ПРИЙМАЄ УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ 2024

02.09.2024

Раді представити генерального партнера конференції ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ 2024 - ЕКОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РАДА».
 
Компанія є членом Клубу Пакувальників і з задоволенням прийме у себе учасників конференції цього року, проведе екскурсію, розповість і покаже  як проходить утилізація та переробка використаної упаковки.
 
ЕКОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РАДА»: 31 РІК НА ВАРТІ ЕКОЛОГІЧНОГО ФРОНТУ!

Місцезнаходження: місто Буча, Київська область
Рік заснування: 1992
Команда: 48 працівників, а також 500 екоактивістів і волонтерів

Напрями діяльності: виробництво сортувальних ліній та обладнання для переробки відходів, виготовлення склопластикових контейнерів європейського зразка, впровадження системи роздільного збирання відходів через мережу екопунктів і контейнерну схему, виробництво екологічного утеплювача – ековати. Пріоритетний напрям роботи МПП «РАДА» – утилізація та переробка різних видів відходів. Відомі на всю Україну благодійні проєкти: «Екосерце: збери кришечки – збережи життя» та «Екохаб».

 

Досягнення
• Зменшили навантаження на полігони Бучанського та Вишгородського районів Київщини на 40% за допомогою роздільного збирання відходів
• Розробили понад 120 сучасних видів обладнання

 

Про підприємство
Екологічне спеціалізоване підприємство «РАДА» – українська компанія, що однією з перших започаткувала систему роздільного збирання та утилізації відходів на Київщині. Підприємство є членом Українського виробничо-екологічного об’єднання «УКРВТОРМА», Клубу Пакувальників України, Київської торгово-промислової палати, Асоціації мерів міст Київської області.

«РАДА» в Україні розробила приблизно 120 видів обладнання для переробки відходів, зокрема сортувальні лінії, що зараз успішно працюють у різних містах України, включаючи Бучу, Дніпро, Черкаси, Фастів, Харків, Білу Церкву, Богодухів та Київ.

 

Компанія активно займається заготівлею вторинної сировини – макулатури, склотари, полімерів, металу тощо. Пункти прийому вторсировини понад 15 років ефективно функціонують у Бучанському районі. Загалом по всій Україні встановлено понад 3 тисячі контейнерів для роздільного збирання.


 

Компанія ініціювала відомий на всю Україну благодійний проєкт «Екосерце», у межах якого встановлюються контейнери-серця для збирання полімерних кришечок на допомогу дітям, які потребують лікування. Окрім цього, «РАДА» активно розвиває перший на Київщині Екохаб зі станцією глибокого сортування та екошколою, де всі бажаючі навчаються правильному поводженню з відходами.

 

Цінності та місія
Діяльність підприємства виходить за межі вирішення сміттєвої проблеми. «РАДА» займається побудовою громадянського суспільства, що ґрунтується на загальнолюдських цінностях та принципах екологічної етики. Підприємство постійно проводить екопросвітницькі заходи серед населення, спрямовані на виховання екологічної свідомості.

 

Місія: забезпечення чистоти міст та селищ; дотримання принципів максимальної переробки відходів та збільшення кількості ресурсоцінної сировини; зменшення навантаження на полігони; збільшення кількості людей та компаній, які обирають шлях сталого розвитку.