Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ "ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ" 2024

07.08.2024

Конференція ПАКУВАЛЬНА ІНДУСТРІЯ 2024 має потужну інформаційну підтримку.
 
Інформаційними партнерами цьогорічної конференції є:
 
 
Всесвітня Пакувальна Організація є некомерційною, неурядовою, міжнародною федерацією національних інститутів та пакувальних асоціацій, національних професійних організацій упаковки, регіональних федерацій упаковки та інших зацікавлених сторін, включаючи торговельні асоціації.
WPO об’єднує світову спільноту пакувальників!
Клуб Пакувальників є членом WPO з 1997 р. 
 
 
 
 

ЮНІДО (UNIDO) є спеціалізованою установою ООН з унікальним мандатом сприяти, динамічно розвивати та прискорювати промисловий розвиток.

ЮНІДО надає підтримку своїм 172 державам-членам через чотири передбачені мандатом функції: технічне співробітництво; орієнтовані на дії дослідження та політичні консультативні послуги; діяльність, пов'язана з нормуванням стандартів та сприяння партнерству для передачі знань і технологій.

 

Журнал УПАКОВКА – перший в Україні провідний періодичний професійний журнал для виробників і споживачів упаковки, пакувальних матеріалів та обладнання випускається командою досвідчених авторів і редакторів , висвітлює ключові тенденції розвитку пакувальних ринків, інноваційні розробки матеріалів, упаковки, технологій та обладнання. 

 

Packaging Europe об’єднує гравців ланцюжка створення цінності FMCG через мультимедійні звіти та коментарі світового рівня, а також трансформаційні ініціативи, такі як Sustainable Packaging Summit і міжнародний конкурс Sustainability Awards. Більше ніж просто медіакомпанія, Packaging Europe забезпечує індустрію лідерством у сфері інформації, ідей та зв’язків: є важливим партнером у ланцюжку створення вартості у вирішенні світових проблем упаковки.

 

 

 

Food Industry Solutions - галузева премія дизайну, технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу. Незалежне, професійне визнання