Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

GLOBAL EXHIBITON EXPO В ДУБАЙ

08.04.2022

 

Щойно завершилася всесвітня мега-подія Expo 2020 Dubai (ОАЕ), яка з 1 жовтня 2021 року по 31 березня 2022 року приймала понад 190 країн. Це був час для створення, співпраці та інновацій. Однією з країн-учасниць була Україна.

 

Глобальним девізом унікальної події Expo 2020 було гасло «ОБ’ЄДНУВАТИ УМИ, СТВОРЮЧИ МАЙБУТНЄ». Це була перша Всесвітня виставка, яка пройшла в регіоні Близького Сходу, Африки та Південної Азії. Відвідувачі відчули теплу еміратську гостинність, а також цінності ОАЕ – інклюзивність, толерантність та співробітництво.

 

Павільйони країн світу були поділені на п'ять глобальних районів і в трьох з них розташувалися основні тематичні павільйони:

 

МОБІЛЬНІСТЬ – завдяки розумному переміщенню знань, ідей та товарів відкривається новий світ можливостей. Експо-2020 розглянула, як це допомогло досліджувати нові кордони та як людство робить більші стрибки, ніж будь-коли, завдяки цифровому підключенню.

 

СТАЛІСТЬ – потреба жити в рівновазі зі світом ніколи не була такою важливою. Експо-2020 охопила альтернативні джерела їжі, води, чистої та відновлюваної енергії та заохочувала переглянути, як ми можемо зберегти планету.

 

МОЖЛИВОСТІ – кожен має силу формувати майбутнє. Expo 2020 мала на меті розкрити цей потенціал кількома способами, як-от підтримка вирішення нагальних соціальних проблем у всьому світі через програму Expo Live та ознайомлення відвідувачів з новими ідеями, які надихають і надають їм можливість діяти.

 

Павільйон України на Експо 2020 був у районі Opportunity District, а його експозиція створена за мотивом можливості.

 

Світлини були зроблені 3 березня, коли російські війська цілий тиждень перебували на території України, а павільйон України отримував побажання підтримки Україні та українському народу від тисяч відвідувачів.

   

 

Івета Крауя
Пакувальна Асоціація Латвії