Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

WalletPack від Mondi

15.05.2024

Mondi, світовий лідер у сфері екологічної упаковки та паперу, співпрацює зі Scan Sverige для створення мономатеріальної упаковки на основі поліпропілену (PP), призначеної для переробки. Scan Sverige, маючи понад столітній досвід у відповідальному шведському виробництві харчових продуктів, із березня 2024 року використовує WalletPack від Mondi для нарізаної шинки, салямі та продуктів рослинного походження свого бренду Pärsons.


WalletPack від Mondi – це рішення на основі поліпропілену, сконструйована для переробки. Ця упаковка спеціально розроблена з урахуванням переробки, відповідно до цілей клієнтів компанії та місії NPA як організації відповідальності виробника, яка займається просуванням циклічної та відстежуваної переробки матеріалів. WalletPack можна ефективно сортувати на Site Zero, найбільшому та найсучаснішому підприємстві з переробки полімерів у Європі, розташованому в Швеції, таким чином сприяючи розвитку економіки замкнутого циклу. Воно замінює попереднє рішення, яке являло собою багатоматеріальну упаковку, що не підлягала переробці та складалася з ламінатів PET-PE і PA-PE.


Завдяки верхній і нижній плівкам, WalletPack від Mondi має механізм легкого знімання, що забезпечує зручність споживачеві. Створене із захисним бар’єром із високим вмістом кисню для довшого терміну придатності в поєднанні з внутрішнім друком, воно також пропонує хорошу задруковуваність для передачі повідомлень про бренд і продукт.

 

Два роки тому Scan Sverige і Mondi ініціювали дискусії щодо нещодавно представленої одноматеріальної упаковки. Маючи чітко визначені цілі з самого початку, дві організації тісно співпрацювали протягом усього процесу, щоб ефективно та ретельно розробити рішення WalletPack для Pärsons.

 

Єва Тідман (Eva Tiedman), категорійний менеджер Scan Sverige, додає: «Пакети Mondi WalletPacks використовуватимуться для широкого асортименту нарізаних продуктів для Pärsons. Ми знали, що Mondi є правильним партнером для досягнення наших цілей, і ми раді бачити, що нове рішення ефективно працює на нашому наявному обладнанні. Наша мета полягала в тому, щоб дотримуватися перспективного підходу до екологічності упаковки, оскільки ми інвестуємо в отримання упаковки, яка на 100% придатна для переробки, до кінця 2025 року та наполегливо працюємо над переходом на мономатеріали, які можна переробляти».

 

Джерело: Mondi