Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

SOLMIXBAG ДЛЯ ЦЕМЕНТУ ВІД MONDI

25.06.2024

Компанії Mondi та Cemex після співпраці представили водорозчинний паперовий пакет SolmixBag на іспанських островах.

 

Пакети із 100% крафт-паперу виготовлені з відновлюваних матеріалів і довго захищають вміст, перш ніж розчинитися під час процесу змішування.

 

Завдяки SolmixBag дві глобальні компанії представили на Балеарських островах альтернативу упаковці для сухих будівельних матеріалів, щоб усунути пил і відходи упаковки на будівельних майданчиках.


Mondi, світовий лідер у сфері екологічно чистої упаковки та паперу, оголошує про запуск в Іспанії своїх новаторських мішків SolmixBag у співпраці з Cemex, впроваджуючи їх у будівельній галузі на Балеарських островах Ібіца, Майорка та Менорка.

 

Cemex, глобальна компанія з виробництва будівельних матеріалів, і Mondi встановили цінне партнерство протягом останніх 12 років, поклавши початок нещодавній співпраці над SolmixBag у 2021 році. Cemex шукала екологічно чистий мішок для цементу, який відповідатиме вимогам законодавства на іспанських островах щодо захоронення та спалювання відходів, а також щоб досягти власних цілей сталого розвитку. Спільно дві глобальні компанії знайшли придатне для цих цілей рішення, досягнувши нульових відходів із впровадженням SolmixBag, дотримуючись розширеної відповідальності виробника (EPR) щодо упаковки.

 

SolmixBag — це одношаровий паперовий мішок, виготовлений із 100% крафт-паперу, який зберігає та транспортує сухий цемент, стяжку та грубі попередні суміші: його геніальна конструкція означає, що він розпадається під час процесу змішування, завдяки чому усуваються пил та відходи на будівельному майданчику. Міцний і довговічний, мішок стійкий до проколів. Він розчиняється, коли контактує з водою в цементозмішувачі, де волокниста упаковка з’єднується із цементом.

 

Пропонуючи по-справжньому зручне та надійне рішення для клієнтів, SolmixBag працює на наявних наповнювальних машинах, забезпечуючи таку ж міцність і термін придатності, як і звичайні паперові пакети різних розмірів. Його легко переносити та зберігати, а також він чудово придатний для друку для розміщення на полицях.

 

Джерело: Mondi