Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

БЕЗПЕКА ПЛЯШКИ ПІД ЧАС ТРАНСПОРТУВАННЯ

06.05.2024

На «Київському картонно-паперовому комбінаті», що є частиною австрійського Pulp Mill Holding та членом Клубу Пакувальників, розробили інноваційні пакувальні рішення, які дозволяють не тільки забезпечити успішну доставку крихкого вантажу до кінцевого споживача, але й надати останньому багато додаткових зручностей.


Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження, затяжні повітряні тривоги у воєнний час і стрімкий розвиток електронних платіжних сервісів усе більше спонукають українців до покупок онлайн. За словами експертів, цього року кожна п’ята покупка буде здійснена саме в режимі онлайн.

 

Тому, щоб вирішити це питання, «Київський картонно-паперовий комбінат» став одним із перших підприємств в Україні, яке розпочало виробляти спеціальну тару для електронної комерції в промислових масштабах. Окремі пропозиції в сегменті паковання e-commerce вдало вирішують проблему транспортування напоїв у скляних пляшках. Нова лінія працює лише пів року, але виготовлена на ній продукція вже встигла здобути популярність.

 

У варіанті економ транспортний ящик і вкладиш для 2 чи 3 пляшок виготовляються з міцного п’ятишарового гофрокартону, який створює надійний захист завдяки подвійній товщині гофрокартону стінок з усіх боків, а також потрійній товщині гофрокартону на дні та зверху упаковки. Захист пляшок досягається завдяки амортизаційним властивостям гофрокартону.

 

У варіанті преміум для 2, 4, 6 чи 8 пляшок вкладиш-капсула, який забезпечує амортизацію завдяки спеціальній формі, виготовляється з тришарового гофрокартону. Залежно від кількості пляшок, транспортний ящик виготовляється з три- або п’ятишарового матеріалу, а нижні та верхні клапани мають повне перекриття, що створює надійний захист із потрійної товщини гофрокартону.

 

Варіант екстразахисту передбачає транспортування від 1 до 12 пляшок і має два вкладиші, які забезпечують амортизацію та фіксацію пляшок незалежно від їх форми. Транспортний ящик може бути виготовлений із три- або п’ятишарового гофрокартону, а нижні та верхні клапани мають повне перекриття.

 

Загалом «Київський картонно-паперовий комбінат» співпрацює з багатьма компаніями, для яких створює надійне та якісне паковання для транспортування продукції. Серед них – «Нова пошта», «МАУДАУ», а невдовзі розпочнеться співпраця з компанією «Баядера», компанією з виготовлення сидрів «Пірнівська діжка».

 

Джерело: Київський КПК