Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НАГОРОДА RED DOT AWARD ЗА СКЛАДАНИЙ КОНТЕЙНЕР

08.07.2024

Компанія CHEP, постачальник багаторазових піддонів і контейнерів, а також виробник екологічної транспортної упаковки Cabka отримали нагороду Red Dot Award: Product Design у категорії промислової упаковки за складаний великовантажний контейнер CHEP ZirConic.


Складаний великий вантажний контейнер CHEP ZirConic розроблений для задоволення потреби у високоякісній багаторазовій транспортній упаковці (RTP), яка відповідає поточним вимогам ланцюжка поставок. Контейнер є результатом співпраці з Cabka, експертом у галузі дизайну продукції та технології матеріалів. Він являє собою нове покоління RTP, які характеризуються гарними експлуатаційними показниками та екологічністю.

 

«Контейнер ZirConic є першим у серії пакувальних рішень наступного покоління. Розроблений на основі клієнтського досвіду, він покликаний встановити новий галузевий стандарт для контейнерів для сипкої продукції на найвищому рівні інновацій і сталого розвитку».
Даніель Лопес (Daniel López), директор з управління продуктами та інновацій CHEP Europe

 

Конструкція контейнера відзначається циркулярністю: він на 97% виготовлений із перероблених полімерів і повністю придатний до переробки після закінчення терміну служби. Цей фокус на сталому розвитку зменшує кількість відходів і підтримує модель циркулярної економіки. Ключовими особливостями складаного великого контейнера є модульна конструкція для довшого терміну служби, оптимізація ланцюжка поставок (він пропонує на 15% більший внутрішній об'єм і на 33% більшу вантажопідйомність), покращена складаність, цілісність вмісту завдяки надійному замку та дизайну із захистом від несанкціонованого доступу, а також інтеграція IoT. Кожен контейнер забезпечений серійним номером для точного відстеження та має спеціальну зону для інтеграції цифрових пристроїв.