Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЗАХИСНІ КОНСТРУКЦІЇ ЯК ВІЗУАЛЬНІ АКЦЕНТИ

20.09.2024

Leonhard Kurz представить свої новітні рішення для обробки й безпеки продукції під девізом «Креативність та технології. Закоханість». Разом із Trustcolor Plus компанія Kurz поповнює свій багаж абсолютно новою родзинкою захисного декору. Декоративний шестикутник поєднує в собі захопливі ефекти зміни кольору з 3D-глибиною Trustseal SFX.


Коли упаковка перевертається або нахиляється, колір змінюється через кут падіння світла. Інноваційне рішення може бути застосоване методом гарячого тиснення як оптичний елемент безпеки, а інтегрований нанотекст пропонує додаткові можливості дизайну.

 

Компанія демонструє, якою вражаючою може бути високоякісна упаковка для продуктів преміумкласу, таких як олія, кленовий сироп або вино, а також трендових тем, таких як канабіс, за допомогою упаковки для зразків олії CBD із філігранним дизайном листя конопель. Trustseal SFX створює вражаючі 3D-ефекти та забезпечує справжню оптичну глибину.

 

Концепція розумної упаковки «Sweet Honey» від дочірньої компанії Kurz Scribos використовує захищене від копіювання захисне маркування Scribos ValiGate і дає змогу споживачам перевіряти справжність продукту, просто скануючи своїм смартфоном. «Sweet Honey» поєднує цифрові та аналогові компоненти, завдяки чому можна реалізувати унікальні шаблони, такі як індивідуальний розподіл бджілок на етикетці, що діє як елемент безпеки.

 

Ще одним захопливим нововведенням є друкарські системи від дочірньої компанії Kurz MPrint. У MJeteco та MCube основна увага приділяється двом цифровим рішенням, які охоплюють вимоги на пізніх стадіях до етикеток та листового друку. Їх можна використовувати для гнучкої інтеграції цифрових функцій захисту бренду, таких як ValiGate, у наявні виробничі процеси без особливих зусиль.