Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ПАПЕРОВЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ КАВИ

29.05.2024

Компанія Mondi, світовий лідер у сфері екологічної упаковки та паперу, створила нове рішення для паперової упаковки для обгортання пачок їжі й напоїв, замінивши полімерну термозбіжну плівку, яка була промисловим стандартом.


Нове паперове рішення, TrayWrap, виготовляється за допомогою Mondi Advantage StretchWrap і використовується брендом кави для захисту 12 упаковок кави для транспортування по Швеції.

 

Паперова упаковка щільно утримує пачки кави на місці завдяки 4-6 клейким точкам на нижньому боці наявного гофрованого лотка. Попередньо пробиті точки складання забезпечують стабільність на кожному відкритому боці. Це означає, що вироби можна побачити, укласти, транспортувати та легко розпакувати для продажу.

 

Advantage StretchWrap – це 100%-й крафт-папір, виготовлений із відновлюваних ресурсів. Він не має покриття, повністю придатний для переробки, і роздрібним покупцям його легко утилізувати в наявних потоках переробки паперу в Європі. Розчин має унікальну комбінацію механічних властивостей. Маючи високу міцність і відмінну стійкість до проколів, він демонструє дуже хорошу розтяжність, що робить це рішення також придатним для застосування в груповій упаковці відповідно до майбутніх нормативних вимог у Європі.

 

Завдяки тісній співпраці з Meurer компанія Mondi змогла забезпечити адаптацію наявного обладнання для цього нового рішення: технологія, що використовується, схожа на технологію виробництва плівки, тому виробникам продуктів харчування й напоїв легко модифікувати існуючі процеси, на відміну від інвестування в нові машини. Широке незалежне тестування довело ефективність рішення.

 

Найновіша машина Paper Hood Machine (PHM) Meurer використовує вбудовану технологію для паперу, який має підвищену стійкість до механічних навантажень, здатна ефективно обробляти папір широкого спектра якості, включаючи Mondi Advantage StretchWrap, а також різні формати лотків.

 

Джерело: Mondi