Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ДУБОВА КОРОБКА ДЛЯ «ЕЛЕГАНТНОГО» ПАКУВАННЯ ВІСКІ

23.09.2024

Шотландська винокурня The GlenAllachie представила свій «найстаріший і найпрестижніший» на сьогоднішній день односолодовий розлив: GlenAllachie 35 Year Old, упакований у «пишну» дубову коробку.


Незалежний виробник управляється 52-річним виробником віскі Біллі Вокером (Billy Walker), який вибрав для випуску шість бочок віскі 1989 року.

 

Старовинний односолодовий напій витримувався в трьох дубових бочках Pedro Ximénez, одній Oloroso та двох дубових бочках.

 

Виготовлена вручну у Великій Британії, «вагома» презентаційна коробка має різьблені вручну деталі на основі, підкладку кольору молескін, суцільний латунний «шеврон», табличку, що підкреслює вибір бочки, і знімну дубову основу для зберігання пляшки. До віскі додається буклет із рукописними нотатками Уокера про історію розливу та вибір бочок. Обкладинка виготовлена з FSC-сертифікованого паперу з використаного солоду.

 

Пляшка із широкими плечима нагадує класичну пляшку GlenAllachie, а деталі про продукт надруковано золотим чорнилом прямо на склі. Дерев’яна кришка оздоблена золотою фольгою та має по периметру фірмовий слоган «Віскі в хороші руки».

 

Біллі Вокер сказав: «35-річне є свідченням відданості, терпіння та невтомного прагнення до досконалості в The GlenAllachie. Поєднання шести вражаючих бочок створило ідеальний баланс між солодким впливом Pedro Ximénez, божевільною нотою Oloroso та прянощами незайманого дуба. Результатом є справді вражаючий односолодовий напій із розкішними ароматами пряної карамелі, насиченого еспресо, тропічних фруктів і трюфелів із темного шоколаду віскі, який варто оцінити».