Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

БАГАТОРАЗОВИЙ ЯЩИК ДЛЯ РИБИ

30.07.2024

Для перевезення риби та морепродуктів Ifco тепер пропонує багаторазовий ящик для риби. Багаторазова упаковка була розроблена спільно з фахівцями рибної промисловості й точно відповідає сучасним вимогам. Крім того, ящик під’єднаний до цифрової мережі.


Розроблена в тісній співпраці з рибною промисловістю, ящик Marina забезпечує більший захист, ефективність і стійкість ланцюжка поставок свіжих морепродуктів. Він оснащений Bluetooth-мітками з низьким енергоспоживанням та QR-кодами для відстеження відправлень. Це дозволяє збирати дані в режимі реального часу та покращує управління холодовим ланцюгом свіжих та охолоджених продуктів по всьому ланцюжку поставок, від рибальського різака до всіх точок продажу.

 

Суворіші правила щодо EPS
Одноразові коробки з пінополістиролу (EPS) можуть розпадатися на мікропластик, забруднювати морський харчовий ланцюг і завдавати шкоди здоров’ю людини. Ось чому уряди в усьому світі все частіше посилюють свої правила та вводять заборони на EPS. Тому багато виробників, гуртовиків і роздрібних продавців у рибній промисловості прагнуть відмовитися від ящиків з полістиролу та перейти на екологічну упаковку. Система Ifco SmartCycle гарантує, що ящик Marina може бути використаний легко, безперебійно та екологічно.

 

Щоб забезпечити більшу логістичну ефективність і стійкість для рибної промисловості та її гуртових і роздрібних торговців у довгостроковій перспективі, Marina доступні виключно через систему кругового пулу SmartCycle від Ifco. Ящики для риби Ifco ефективно використовуються до 120 разів. Порожні контейнери повертаються, використовуються повторно та переробляються екологічним способом, коли вони більше не придатні для використання. Найголовніше, що компанія гарантує, що ящики вимиті відповідно до міжнародних стандартів безпеки та гігієни харчових продуктів, а також що вони ефективно об'єднуються та використовуються повторно.

 

«Marina – це результат інтенсивної співпраці з рибною галуззю. При розробці нашої продукції ми враховували особливі вимоги в ланцюжку поставок свіжої риби та морепродуктів», – Франческа Амадей (Francesca Amadei), віцепрезидент Ifco в Південній Європі.

 

Ящики для риби Ifco можна складати один в один, коли вони порожні, і безпечно ставити один на одного, коли вони заповнені. Marina економлять місце на рибальських човнах і на суші, зменшують викиди CO2 під час транспортування та покращують управління. Розміри ящика сумісні з наявними ланцюжками поставок, автоматизованими логістичними системами та полімерним піддоном Ifco Dora.

 

Як і всі багаторазові пакувальні контейнери Ifco, Marina використовує менше природних ресурсів, ніж одноразова упаковка, протягом свого життєвого циклу. І на відміну від звичайних ящиків для риби з пінополістиролу, які потрапляють на звалища або забруднюють океани після використання, Marina на 100% переробляється в нові продукти після закінчення тривалого терміну служби.