Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

MONDI ПРЕДСТАВЛЯЄ ПАПЕРОВІ ПАКУВАЛЬНІ КОНВЕРТИ

17.10.2024

Mondi, світовий лідер екологічної упаковки та паперу, запускає нові захисні конверти, придатні до переробки, які повністю виготовлені з паперу. Інноваційні конверти, розроблені в співпраці з Amazon, дають змогу компаніям електронної комерції безпечно доставляти товари без використання поліетиленової плівки, залишаючись повністю придатними для переробки у звичайних потоках паперових відходів.


Захисні конверти виготовлені з міцного, але легкого крафт-паперу Mondi та матеріалу з відкритим рифленням, що забезпечує унікальне поєднання. Гнучка конструкція дає можливість налаштовувати відкрите рифлення відповідно до потреб продукту, забезпечуючи стійкість і захист продукту, щоб запобігти переміщенню товарів усередині поштової коробки та захистити продукти під час транспортування. Хороша придатність для друку крафт-паперу Mondi дає змогу клієнтам додавати ефективні фірмові символи та характерний дизайн до кожного конверта.

 

Захисна упаковка доступна в стандартних розмірах і розмірах, які можна налаштувати: їх висоту можна регулювати відповідно до розміру вмісту, що зменшує середні розміри посилок, оптимізує використання матеріалів і сприяє зниженню витрат на доставку.

 

«Клієнти електронної комерції постійно шукають захисну, надійну упаковку, в якій їхні продукти безпечно доставлятимуться споживачам, — говорить Недім Нісіч (Nedim Nisic), директор електронної комерції Mondi Group. – Ми впоралися із цим викликом клієнта за допомогою нашого нового повністю паперового рішення – Protective Mailer. Це рішення може працювати з будь-яким виробом, як крихким, так і громіздким, від невеликої електроніки до книг, модних аксесуарів та іншого».

 

Кілька років тому Amazon припинив використовувати в Європі традиційні пухирчасті м’які конверти, що стало викликом для розробки легкої, гнучкої паперової упаковки, яка повністю переробляється й забезпечує такий самий захист. Досягти одночасно низької ваги й максимального захисту за допомогою паперових конвертів, які на 100% переробляються, було нелегким завданням, але ці конверти легко запакувати, клієнтам легко переробити вдома, і вони забезпечують доставку без пошкоджень.

Тайс Блумер (Thais Blumer), європейський керівник відділу екологічної упаковки Amazon

 

Захисні конверти, які також були нагороджені бронзовою нагородою на цьогорічному Eurosac Grand Prix, «дружні» до споживача: швидкі та прості у використанні

 

Доступні варіанти містять відривну стрічку для легкого відкривання та додаткову термоплавку стрічку для легкого закривання для повернення відправлення.

 

«Захисні конверти відповідають реальним потребам. У нещодавно опублікованому п’ятому щорічному звіті Mondi eCommerce, який охоплює тенденції електронної комерції, аналіз і ставлення, ми виявили, що 88% споживачів вважають захисну упаковку головною потребою. Крім того, більш ніж половина респондентів (58%) заявили, що очікують, що майже всі їхні посилки будуть доставлені в упаковці, придатній до компостування або переробки. Завдяки новому захисному конверту, виготовленому з паперу, який повністю підлягає переробці, ми задовольняємо запити споживачів, гарантуючи, що це рішення буде простим у використанні в межах реалізації та логістики для наших клієнтів», – додав Нісіч.

 

Джерело: Mondi