Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

БАНКИ JACK DANIEL'S AND COCA-COLA З ПОЗНАЧКОЮ ЦІНИ

30.09.2024

Упаковки алкогольного напою Jack Daniel's and Coca-Cola (ARTD) з позначкою ціни були випущені в спробі допомогти роздрібним торговцям забезпечити видиму цінність для покупців.


Банки об'ємом 330 мл із зазначенням вартості з’явилися по всій Великій Британії з 20 серпня за ціною 2,39 фунта стерлінгів.

 

Coca-Cola Europacific Partners Great Britain Limited (CCEP) пояснила, що упаковки із ціною «набувають все більшого значення» в незалежних магазинах і символічних магазинах біля дому, при цьому цей метод дає впевненість покупцям, що вони отримують співвідношення ціни та якості, а це, у свою чергу, може допомогти підвищити рівень продажів для роздрібних торговців.

 

Елейн Махер, заступник директора з питань готового до вживання алкоголю в CCEP GB, сказала: «Цінність залишається головною мотивацією для покупців у маленьких магазинчиках, за якою йдуть якість і бренди, що робить цінові варіанти з нашого асортименту Jack Daniel's and Coca-Cola ARTD ідеальним доповненням до нашого портфоліо, щоб допомогти подальшому зростанню продажів на суму 36 млн фунтів стерлінгів, досягнутих із моменту запуску в минулому році. Насправді Jack Daniel's and Cola-Cola Original Taste вже є артикулом No1 у категорії ARTD та обов'язковим запасом для роздрібних продавців.

 

Ми рекомендуємо роздрібним торговцям поповнювати запаси, щоб підвищити рівень продажів Jack Daniel's & Coca-Cola ARTD в їхньому магазині. І слідкуйте за новими ціновими новинами з нашого портфоліо в найближчі місяці!»