Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ECOTWISTPAPER – ІННОВАЦІЙНЕ РІШЕННЯ ВІД CONSTANTIA FLEXIBLES

28.06.2024

Компанія Constantia Flexibles представляє EcoTwistPaper, інноваційне пакувальне рішення для кондитерської промисловості. Цей новий продукт – твіст-плівка без воску, повністю виготовлена з паперу – надає пріоритет переробці та підтримує глобальний перехід до екологічних продуктів.

 

EcoTwistPaper пройшов випробування на відшарування в Конфедерації європейської паперової промисловості (CEPI) та отримав вражаючі 90 балів зі 100 за свої задруковані матеріали.

 

Зокрема, EcoTwistPaper уникає використання компонентів, не повністю сумісних із переробкою паперу, таких як віск або полімерні покриття. Він пропонує виняткові властивості захисту продукту та обгортання. Крім того, продукт не підпадає під дію Директиви про одноразовий пластик (SUPD), оскільки не містить полімерних покриттів.

 

М’якість паперу, досягнута завдяки передовій механічній обробці, гарантує, що він ідеально підходить для пакування солодощів і ласощів. Крім того, він призначений для роботи з наявним обладнанням і може бути перероблений у потоці паперу.

 

«Керуючись нашою відданістю принципам сталого розвитку та задоволенням потреб кондитерської промисловості, ми розробили EcoTwistPaper, – пояснив Марк Радемахер (Marc Rademacher), виконавчий віцепрезидент із споживчої комерції Constantia Flexibles. – Ця інновація є значним прогресом у секторі упаковки для кондитерських виробів».

 

Запуск EcoTwistPaper є відповіддю на зростання вимог споживачів і регуляторів щодо екологічніших пакувальних рішень. Ця опція дозволяє виробникам і брендам представляти свою продукцію в упаковці, яка не тільки візуально приваблива та практична, але й призначена для переробки.