Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ФЛАКОН DOMINO НА 100 % ПРИДАТНИЙ ДО ПЕРЕРОБКИ

01.07.2024

Світовий лідер екологічної упаковки Berry Global Group, Inc. випустила придатний до кастомізації прямокутний флакон Domino, виготовлений зі 100% переробленого полімеру (PCR), для ринків краси, дому та особистої гігієни.

   

Флакон Domino об’ємом 250 мл має передню поверхню шириною 75 мм і бічні панелі, які можна кастомізувати. Це дає змогу задрукувати всі чотири сторони флакона, максимізуючи можливості для брендів створювати унікальний досвід упаковки з високою присутністю на полицях. Бічні панелі можуть бути додатково налаштовані за допомогою характерного текстурованого тиснення або дебосингу, щоб створити тактильний досвід для споживачів.

 

Виготовлений із поліетилену високої щільності (HDPE), флакон Domino повністю придатний до переробки, якщо доступні відповідні схеми збору. А горловина підходить для різноманітних ковпачків і кришок, зокрема нещодавно випущеного повністю полімерного диспенсера Wave2cc. Прямокутна форма флакона також дає можливість ефективніше штабелювати, мінімізуючи втрачений простір на полиці, а також під час транспортування та зберігання.

 

Флакон Domino доступний через Berry Agile Solutions, яка спеціалізується на швидкій доставці зразків, недорогих можливостях налаштування та низьких мінімальних обсягах замовлення, щоб допомогти брендам залишатися в курсі останніх споживчих тенденцій.

 

«У середовищі роздрібної торгівлі, де на споживачів впливає те, як бренди представлені на полицях, вражаюча упаковка та графічний дизайн мають вирішальне значення, – сказав Джо Хортон (Joe Horton), директор із продажу та маркетингу Berry Agile Solutions. – Ми хочемо, щоб компанії могли легко створювати привабливі дизайни відповідно до цілей власного бренду. Domino допомагає брендам швидко реагувати на поточні споживчі тенденції та створювати «вау»-фактор із нижчими витратами».