Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

CPET-ЛОТОК ДЛЯ РИНКУ ГОТОВИХ СТРАВ

02.10.2024

Компанія Sharpak випустила CPAK Jazz, нове екологічне пакувальне рішення, яке описується як перероблений CPET-лоток, призначений для ринку готових страв.


Продукт містить понад 70% переробленої сировини (PCR), яка повністю постачається з Великої Британії.

 

У Sharpak сказали, що однією з видатних особливостей CPAK Jazz є використання переробленої суміші різнокольорових полімерів, які історично важко використовувати повторно через колірні варіації. Суміш Sharpak британського походження проходить «суворий» процес очищення, перш ніж змішуватися з концентратом для забезпечення стабільності кольору. Це зменшує залежність від первинних матеріалів і дає нове життя матеріалу, який важко піддається переробці. Це також допомагає стимулювати попит на такі полімери на ринку вторинної сировини.

 

«Ми надзвичайно пишаємося тим, що представляємо CPAK Jazz, що є справжньою віхою на нашому шляху до більш екологічних пакувальних рішень, – сказав Тім Робертс (Tim Roberts), директор із продажу заводу Sharpak у Бриджвотері. – Використовуючи повністю перероблені матеріали, отримані з Великої Британії, CPAK Jazz не тільки підтримує місцеві зусилля з переробки, але й допомагає замкнути цикл на важкодоступних для переробки матеріалах, таких як різноколірні полімери.

 

Цей продукт відображає наше бачення більш сталого майбутнього, де інновації та відповідальність йдуть рука об руку. Ми продовжуватимемо кидати виклик собі та галузі, щоб досягти видатних результатів як для наших клієнтів, так і для довкілля».