Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КАРТКА-ГАМАНЕЦЬ ДЛЯ БЛІСТЕРІВ ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД ДІТЕЙ

10.07.2024

Компанія Keystone Folding Box Co., розробник і виробник рішень для упаковки з картону, представила новий картонний блістер-гаманець із функцією наскрізного відкривання. Він ідеально підходить для таблеток, фірмовий Push-Pak™ забезпечує інтуїтивно зрозумілий доступ до дозування та ущільнене розташування комірок, що зменшує загальний розмір упаковки. Блістер-гаманець також забезпечує найвищий можливий захист від дітей F=1, залишаючись легким у відкриванні для людей похилого віку та споживачів із проблемами моторики.


Завдяки простій проштовхуючій конструкції Push-Pak™ вміщує більше ліків у меншій упаковці, використовуючи менше загального матеріалу. Результатом є блістер-гаманець, який є кращим для навколишнього середовища, його легше транспортувати та зберігати (перевага для аптек), але при цьому на передній і задній панелях достатньо місця для етикеток та інструкцій.

 

Із погляду безпеки, стійкий до розривів дизайн картонного гаманця поєднується з унікальною перфорацією та візерунком на зубцях, щоб забезпечити зразковий захист від дітей, незважаючи на те, що його легко відкрити дорослим. Push-Pak™ використовує знайому систему прохідного відкривання, що усуває потребу в складних інструкціях.

 

Push-Pak™ ґрунтується на успіху Key-Pak®, провідної упаковки ліків із захистом від дітей. Як і Key-Pak®, Push-Pak™ доступний за ціною та налаштовується відповідно до конкретних потреб. Універсальні та економічно ефективні, картки-гаманці ідеально підходять для зразків ліків та рецептурних фармацевтичних продуктів. Поєднання захисту від дітей і простоти відкривання роблять Push-Pak™ привабливим рішенням для літніх людей.

 

Push-Pak™, як і Key-Pak®, також приносять переваги, пов'язані зі сталим розвитком. Упаковка в основному складається з картону, виготовленого з відновлюваного матеріалу, що дозволяє створити блістер мінімального розміру. Як наслідок, Push-Pak™ може використовувати на 75% менше полімерів, ніж полімерні пляшки, для пакування такої самої кількості таблеток.

 

«Наша картка-гаманець із захистом від дітей F=1 і простою функцією висування дозволяє нам вирішити питання простоти відкривання, сталого розвитку та зручності для всіх зацікавлених сторін», — сказав Уорд Сміт (Ward Smith), директор із маркетингу та розвитку бізнесу Keystone Folding Box Co. – Одночасно ми можемо запропонувати менший розмір упаковки, який є зручним для пацієнта, що можуть оцінити власники брендів і медичні працівники».

 

Джерело: Keystone Folding Box Co.