Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НОВЕ РІШЕННЯ ДЛЯ МУЛЬТИУПАКОВОК ЗНИЖУЄ ВИКИДИ CO2

12.07.2024

Компанія DS Smith співпрацює з Carlsberg у Польщі, щоб представити рішення Round Wrap Multipack для вибраних лінійок продуктів, розроблене для зменшення викидів CO2 на 224 т порівняно зі стандартними мультиупаковками з гофрокартону.


Очікується, що це рішення заощадить до 224 т CO2 на рік, якщо його впровадити для лінійок Carlsberg Poland, Somersby та Garage. Кажуть, що упаковка повністю придатна для переробки, а вигнуті кути мають на меті зменшити використання термозбіжної плівки на піддоні.

 

Опитування сприйняття та розуміння споживачами рішення Round Wrap було проведено на замовлення DS Smith дослідницькою компанією Toluna в грудні 2023 року у Великої Британії та Франції. 77% із 1000 респондентів відповіли, що вони з більшою ймовірністю придбають покращений дизайн Wrap Around порівняно з іншими рішеннями.

 

Команда дизайнерів DS Smith використовувала інструменти DS Smith Circular Design Metrics (CDM), щоб виміряти вплив нового пакувального рішення для Carlsberg Poland. Процес передбачає використання восьми ключових показників, включаючи вуглецевий слід, дизайн для повторного використання, оптимізацію ланцюжка поставок і використання матеріалів. Індикатори розкривають продуктивність дизайну упаковки та дозволяють дизайнерам вимірювати її стійкість з підвищеною точністю.

 

Райнер Шлатманн (Reinier Schlatmann), регіональний керуючий директор відділу упаковки DS Smith у Східній Європі, сказав: «Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з Carlsberg Poland щодо пробного запуску DS Smith Round Wrap. Це узгоджується із загальною відданістю нашої компанії переосмисленню упаковки для світу, що змінюється, а також нашою стратегією й місією сталого розвитку «Зараз і далі», оскільки ми допомагаємо нашим клієнтам утилізувати відходи та рухатися до економіки замкнутого циклу».

 

DS Smith Round Wrap використовує технологію Arcwise , і компанія Carlsberg Poland наразі випробовує пакувальне рішення для своїх асортиментів пива Carlsberg, Garage та Somersby.

 

Джерело: Packaging Europe