Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НАЗАЛЬНИЙ СПРЕЙ ОЧИЩАЄ НЕ ТІЛЬКИ ПАЗУХИ, АЛЕ Й ЗВАЛИЩА

16.09.2024

Nasacort, безрецептурний назальний спрей для лікування цілорічних симптомів алергії, отримав нову картонну упаковку, придатну для переробки, у межах ініціативи компанії Opella (раніше Sanofi Consumer Healthcare) зробити 90% упаковки для її продукції придатною до переробки до 2030 року.


Проєкт, який розпочався наприкінці 2022 року та був завершений у 2023 році, повністю прибрав полімерне віконце коробки, в якому видно пляшку назального спрею. Результатом стало вирізане віконце, через яке споживачі можуть бачити пляшку з розпилювачем, і економія 96 тисяч фунтів полімерів.

 

«Ми в Opella віддані діям у всьому нашому бізнесі, які допомагають створити здоровіше суспільство та здоровішу планету, — каже ДжоЕнн Мерфі (JoAnne Murphy), керівник відділу сталого розвитку Opella у Північній Америці. – У створенні здоровішої планети ми зосереджуємося на зменшенні відходів від нашої продукції та ланцюжка створення вартості».

 

Мерфі пояснює, що попередня коробка Nasacort із полімерним віконцем була поєднанням полімерів і картону, тому її не можна було переробляти в побутових відходах. Картонні коробки без віконця тепер можна переробити в потоці паперу. Компанія співпрацює з How2Recycle , щоб допомогти споживачам зрозуміти, що цю картонну коробку можна переробити.

 

Крім того, Sanofi закуповує матеріали для коробок від Ініціативи сталого лісового господарства, яка гарантує, що картонні коробки були придбані та виготовлені екологічно відповідальним способом.