Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

БАГАТОРАЗОВИЙ СТІК ДЛЯ СОНЦЕЗАХИСНОГО КРЕМУ

10.09.2024

 

Для свого першого засобу для догляду за обличчям у форматі стіків французький сонцезахисний бренд Hei Poa разом із міжнародним виробником і постачальником косметичної упаковки Quadpack розробили естетично привабливу упаковку, яка містить якомога менше полімерів.


Захисний крем для обличчя SPF50+ був випущений у рекордно короткі терміни для літнього сезону й тепер упакований у багаторазовий 15-грамовий Infinite Panstick від Quadpack. Лаура Емері (Laura Emery), менеджер із продуктів Hei Poa, розповідає про пошуки ідеального стіка: «Нам потрібна була екологічна упаковка для нашого нового захисного крему для обличчя SPF50+. Infinite Panstick остаточно переконав нас, тому що він відповідає більшості наших критеріїв: багаторазовий, виготовлений із переробленого полімеру, задрукований чотирма кольорами та з ідеальним діаметром».


Діаметр Infinite Panstick 21,3 мм (менший за ринковий стандарт) дає змогу легко наносити крем. Щоб зменшити кількість полімерів та полегшити переробку, у Hei Poa вирішили додати 50% переробленої сировини до мономатеріальної упаковки з ПП. Упаковка також пропонується із запасним блоком: екологічно чистий блок захисного крему для обличчя SPF50+ доступний за зниженою ціною та призначений для заохочення споживачів до повторного наповнення.