Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ІЗ ПОВЕРНЕННЯМ У КОМАНДУ

14.06.2024

Громадська організація «Клуб Пакувальників» (заснована в 1997 році), член Всесвітньої організації пакувальників WPO (із 1998 році) та член консорціуму європейських інститутів упаковки EPIC вітає компанію МПП «РАДА» з оновленням її членства в асоціації пакувальників України – Клубі Пакувальників.

Спеціалізоване екологічне підприємство МПП «Рада» – українське підприємство зі збирання, заготівлі та переробки твердих побутових відходів (ТПВ), створене 1992 року. Компанія є флагманом із роздільного збору та утилізації відходів у Київській області та займає одне з перших місць на ринку переробки вторинних ресурсів.

 

Засновником та технічним розробником обладнання для збирання й переробки ТПВ є Семко Петро Павлович.

МПП «РАДА» вперше в Україні розробила приблизно 120 видів обладнання для переробки відходів. Це сортувальні лінії, які зараз працюють у Дніпрі, Черкасах, Фастові, Харкові, Білій Церкві, Богодухові та Києві, а також дробарки, агломератори, преси, транспортери тощо.

 

Сподіваємося, що наша спільна робота в Клубі Пакувальників принесе користь як вашій компанії, так і розвитку досвідченості української пакувальної галузі у сфері збирання, заготівлі та переробки твердих побутових відходів та популяризації переробки в Україні.

Дякуємо за довіру та працюймо разом на нашу країну – Україну!

 

Процвітання вашому бізнесу!!!