Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВІТАЄМО В КОМАНДІ ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «УКРПОЛ»

18.06.2024

Клуб Пакувальників вітає компанію «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «УКРПОЛ» із вступом в асоціацію пакувальників України!

 

Компанія заснована 1997 року паном Сергієм Ковальчуком. Завдяки продуманій системі роботи та залученню нових технологій підприємство «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «УКРПОЛ» стало одним із лідерів поліграфічної галузі України. Компанія регулярно оновлює виробничу базу, і завдяки цьому їй довіряють визнані українські та європейські компанії.

 

Компанія виготовляє поліграфічну продукцію на трьох виробничих площадках. Цехи обладнані сучасним устаткуванням від найкращих виробників світу. Штат працівників підприємства налічує понад 600 кваліфікованих осіб.

 

У 2021 році підприємство впровадило стандарт BRCGS Packaging and Packaging Materials, що дало змогу розширити доступ до європейського ринку. На сьогодні представництва компанії «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «УКРПОЛ» працюють у Києві, Львові, Дніпрі та столиці Польщі — Варшаві.

  

Сподіваємось, що наша спільна робота в Клубі Пакувальників принесе користь як вашій компанії, так і розвитку української пакувальної галузі та популяризації української упаковки у світі.

 

Дякуємо за довіру та працюймо разом на нашу країну – Україну!

 

Процвітання вашому бізнесу!!!

 

Громадська організація «Клуб Пакувальників» (заснована в 1997 році), є членом Всесвітньої організації пакувальників WPO (із 1998 року) та членом консорціуму європейських інститутів упаковки EPIC.