Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВІТАЄМО В КОМАНДІ КОМПАНІЮ «АРІС»

17.06.2024

 

Клуб Пакувальників вітає компанію МНВП «АРІС» Лтд із вступом в асоціацію пакувальників України!

 

Міжгалузеве науково-виробниче підприємство «Аріс» з’явилося в місті Харкові 1992 року як постачальник інноваційного технологічного обладнання для харчової та сільгосппереробної промисловості.

 

Компанія виробляє полімерну упаковку з 2005 року, зробила суттєвий ривок у розвитку в кризовий 2009-й, продовжила розвиватися швидкими темпами (темпи приросту продажів: 2009-й – 76%, 2010-й – 96%, 2011-й – 180%, 2012-й – 256%, 2013-й – 309%), а в 2014 році створила нові напрями в бізнесі та почала готувати будівництво власної фабрики.

 

Зараз підприємство надає повний спектр послуг із виробництва гнучкої упаковки в рулонах із багатошарових матеріалів з якісним глибоким друком, а також готових пакетів із різноманітними додатковими опціями (застібкою zip-lock, дегазаційним клапаном, прозорими віконцями для демонстрації продукту тощо). Його спеціалізація – це виготовлення складних багатошарових матеріалів на основі алюмінію, крафт-паперу та спеціальних плівок, які використовують для пакування продуктів, що пiдлягають процесу пастеризації або стерилізації.

 

 

 

Власник компанії «Аріс» пан Євгеній Титаренко запровадив основні цінності, які компанія взяла на озброєння та почала розвивати:

  • довіра та повага до клієнтів, партнерів із бізнесу, співробітників;
  • проактивність (випередження та попередження очікувань клієнтів);
  • дарування радості та посмішки клієнтам і партнерам, надихання та піднімання настрою;
  • відкритість і простота (щоб клієнтам було зручно й просто працювати з ними);
  • ефективність (за рахунок високого професіоналізму співробітників і відповідального ставлення до виконання обов’язків);
  • захопленість (тільки справжня захопленість роботою дарує людині радість і дає їй змогу розкрити творчий потенціал).

 

Отже, можна озвучити основний девіз компанії: «Робота має бути в кайф».

 

Дякуємо за довіру та працюймо разом на нашу країну – Україну!

 

Процвітання вашому бізнесу!!!

 

Громадська організація «Клуб Пакувальників» (заснована в 1997 році), є членом Всесвітньої організації пакувальників WPO (із 1998 року) та членом консорціуму європейських інститутів упаковки EPIC.