Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПАКУВАННЯ 2024

29.04.2024

25 квітня 2024 року, незважаючи на воєнний стан, відсутність світла та тривоги, відбулася науково-практична конференція молодих вчених (аспірантів та магістрантів) «Новітні технології пакування – 2024».


Конференція пройшла в режимі онлайн. У ній взяли участь 34 учасники.

 

Конференцію відкрив почесний президент Клубу Пакувальників та головний редактор журналу «Упаковка» Валерій Кривошей, який привітав усіх присутніх, розповів про зміни в тенденціях, технологіях та підходах до процесу пакування за 22 роки існування конференції.

 

Потім виступив Олександр Дишлевий, представник компанії DOW EUROPE GMBH, який також привітав молодих учених України та повідомив, наскільки важливо саме в такий складний період підтримувати молодь у всіх її розробках та ідеях, а також подякував організаторам за проведення заходу.

 

Цього року на конференції було заслухано вісім доповідей, які підготували вісім аспірантів із трьох університетів України (Харківська державна академія дизайну і мистецтв, Національний університет харчових технологій із Києва та Українська академія друкарства зі Львова).

 

Усі доповіді були цікавими, змістовними та сучасними.

 

Завершуючи конференцію, Валерій Кривошей подякував усім доповідачам, запропонував опублікувати їхні доповіді у вигляді статей у журналі «Упаковка» та побажав їм успіхів у наукових досягненнях.

 

Після конференції доповіді молодих вчених (тези-збірник матеріалів конференції) будуть підготовлені та опубліковані в електронному вигляді на сайті Клубу пакувальників.