Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КЛУБ ПАКУВАЛЬНИКІВ НА ЗБОРАХ ПОЛЬСЬКОЇ ПАЛАТИ ПАКУВАННЯ

25.03.2022

24 березня 2022 р. в режимі он-лайн відбулися звітні збори польської Палати пакування, на які як гостей було запрошено Вероніку Халайджі, президента Клубу пакувальників України, та Валерія Кривошея, головного редактора журналу «Упаковка». Збори відкрив президент Палати пакування проф. Станіслав Ткачик. Ведучим зборів було обрано голову Ради Палати Анджея Корнацького.

 

 

Члени Палати пакування вітали представників Клубу пакувальників України та із цікавістю слухали їх виступи. Вероніка Халайджі та Валерій Кривошей розповіли про Клуб пакувальників і його роботу протягом 25 років: видання журналу «Упаковка» та іншої літератури, проведення конференцій, семінарів і конкурсів на кращу упаковку «Українська зірка упаковки» та етикетку «Українська етикетка», роботу з університетами та співробітництво з WPO, EPIC і національними пакувальними асоціаціями інших країн. Вероніка Халайджі розповіла про роботу Клубу пакувальників у теперішній час. Клуб допомагає українським пакувальним компаніям розмістити інформацію про свою продукцію на сайті журналу Packaging Europe. Це вже зробили компанії «Монопак», «Фарммаш» та Pulp Mill Print. Packaging Europe надрукував інтерв’ю про сучасний стан пакувальників України та прогнози на майбутнє. Від Клубу було зроблено пропозиції Палаті й Міжнародному Познанському ярмарку стати спонсорами конкурсу на кращу упаковку «Українська зірка упаковки», польським підприємствам – розмістити рекламну інформацію про свою продукцію в журналі «Упаковка» та на сайті Клубу пакувальників України. У своїх виступах від імені Клубу ми подякували польським громадянам за ту підтримку та допомогу, яку вони зараз надають українцям.

 

Збори заслухали доповідь проф. Станіслава Ткачика про роботу Палати пакування та схвалили її роботу. Також було заслухано та схвалено доповідь про фінансову діяльність Палати. На зборах виступили представники нових членів Палати пакування: від компанії Recopol – пані Марта Кравчук, від компанії Alplast – пан Тадеуш Воскобойніков. Вони розповіли про діяльність своїх компаній і підтримали рішення Палати. Пан Тадеуш Степін запропонував обговорити, як підприємства – члени польської асоціації можуть підтримати українські пакувальні компанії та допомогти їм.

 

Наприкінці домовилися тримати зв’язок і продовжувати співробітництво.