Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Рибні продукти (ринок та упаковка)

В.В. Халайджі, к.т.н.

04.04.2024

Споживання рибних продуктів суттєво покращує раціон харчування, що безумовно позитивно позначається на здоров’ї людини. У м’язових тканинах риб містяться приблизно 10 різновидів білка: в середньому 7–24 г на 100 г рибної продукції. Рибні продукти мають у своєму складі менше жирів, через те й не такі калорійні. Риба вигідно відрізняється від м’яса низьким вмістом сполучних тканин, які представлені переважно колагеном. Він легко переходить у розчинний желатин, який дуже корисний для кісток і суглобів. Саме тому рибні продукти значно легше й повніше засвоюються організмом людини.

 

Загалом риба та морепродукти є для людини своєрідним «будівельним» матеріалом. Вони покращують функції головного мозку, обмін речовин, укріплюють імунітет, допомагають запобігти значній кількості захворювань.

 

Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал