Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Omyaloop – наш внесок у циркулярну економіку

06.12.2023

Omya International AG оголошує про випуск Omyaloop – нової лінійки продуктів на основі карбонату кальцію, розроблених для наближення промисловості полімерів до циклічної економіки.


Будучи новатором у цій галузі, Omya використовує для свого портфоліо продуктів Omyaloop. Це ретельно відібрані та відновлені матеріали з інших галузей промисловості, які інакше були б утилізовані як відходи. Вони сертифіковані компанією Bureau Veritas як 100%-во перероблені. З огляду на високу якість, Omyaloop відповідає вимогам щодо контакту харчових продуктів EU10/2011.

 

Завдяки новому широкому портфоліо продуктів, мінеральні наповнювачі, які використовують сьогодні, можуть бути замінені на Omyaloop у багатьох наявних рецептурах матеріалів для екструзії, що підвищує стійкість і вміст переробленої сировини в кінцевих продуктах.

 

Omyaloop – це нова лінійка продуктів, яка відображає прагнення компанії Omya International AG пропонувати стійкі та інноваційні рішення для більш циркулярних полімерних технологій.

 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт omyaloop.omya.com або зв’яжіться за допомогою електронної пошти info.polymers@omya.com.

 

КОМПАНІЯ OMYA

 

Компанія Omya є провідним світовим виробником промислових мінералів, наповнювачів та пігментів, отриманих із карбонату кальцію та доломіту, і є всесвітнім дистриб’ютором спеціальних хімікатів.

 

Компанія Omya пропонує велику кількість продуктових рішень, які сприяють конкурентоспроможності та продуктивності її клієнтів у будівництві, поліграфії, виробництві полімерних матеріалів, упаковки, продуктів харчування, засобів особистої гігієни, товарів побутової хімії, фармацевтичної продукції, у сільському та лісовому господарствах, у забезпеченні водою та енергією.

 

Заснована у 1884 році у Швейцарії, Omya є глобальною компанією, яка має більш ніж 170 представництв у понад 50 країнах, яка нараховує 9000 співробітників.

 

Віддана впровадженню принципів стійкості, компанія Omya пропонує продукти та послуги з доданою вартістю з відповідно отриманих матеріалів, для задоволення основних потреб теперішнього та майбутніх поколінь.

 

Омія Україна
04080, 87-A, вул. Межигірська,
Київ, Україна,
БЦ Межигірський, пов. 1, офіс 2
Тел.: +380 44 536 99 73
Факс: +380 44 536 99 72
e-mail: info.ua@omya.com
polymers.omya.com