Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Інновації BOBST на Labelexpo Europe 2023

09.10.2023

З 11 по 14 вересня 2023 р. в Брюсселі відбулася виставка Labelexpo Europe, на якій компанія BOBST представила свою бізнес-стратегію в розробці інноваційних технологій та обладнання для виготовлення етикеткової продукції. «Своєю широкою присутністю на Labelexpo Europe 2023 ми прагнемо продемонструвати, які інноваційні рішення має BOBST для виготовлення етикеток не лише сьогодні, але й на майбутнє. Наші стратегічно розроблені технології, поєднуючи постійний зв’язок, стійкість розвитку, автоматизацію та цифровізацію з потребами ринку, постійно розвиваються. Розробляючи інновації в цих чотирьох ключових напрямах, BOBST спрощує виробництво етикеток і дає змогу переробникам розкрити більше можливостей», – Маттео Кардінотті, керівник лінійки продуктів для вузького друку та конвертації.


Компанія BOBST оприлюднила нові інноваційні розробки для спрощення виробництва етикеток, одночасно розкриваючи нові стратегічні альянси й партнерства з постачальниками, узгоджені з її зобов’язанням щодо розширення глобального охоплення бізнесу та створення більшої цінності для своїх клієнтів. Компанія BOBST знову продемонструвала свій відданий підхід до інновацій у сфері етикеток, задовольняючи потребу в бездоганній якості з високою продуктивністю виробництва за допомогою передових рішень. До них входять цифровий друкарський пристрій для етикеток і струменевий модуль для швидкого друку білою фарбою з високою непрозорістю. Компанія також підкреслює важливість галузевої співпраці як ключового фактора зростання.


На Labelexpo Europe 2023 компанія BOBST представила свої досягнення у виробництві й впровадженні інноваційних розробок технологій та обладнання для виготовлення етикеток і нове комунікаційне партнерство для реалізації стратегічних цілей розвитку.

 

Досягнення: Після вражаючого зростання кількості впровадженого обладнання, компанія BOBST за останні 12 місяців додала до своєї бази ще понад 100 вузькорулонних пресів для виготовлення етикеток та упаковки. BOBST досягла рубежу в 100+ цифрових машин, встановлених у всьому світі. Компанія також підтверджує свою постійну прихильність пропонувати найповніший портфель пресів із флексографською, чисто цифровою та універсальною (гібридною) технологією.

 

Нове партнерство: Компанія BOBST оголосила про захопливу співпрацю з компанією Visutech, яка була призначена дистриб’ютором для скандинавських країн. Це нове партнерство має на меті ефективніше обслуговувати клієнтів у регіоні, надаючи підтримку та торговельні послуги на місцевому рівні командою Visutech із більш ніж 20 досвідченими фахівцями. Використовуючи понад 35-річний досвід у продажу, установці та обслуговуванні цифрових друкарських машин, Visutech представить повний портфель технологій та обладнання BOBST для вузького рулонного друку, включаючи флексографські, цифрові й універсальні машини. Крім того, цифрова академія Visutech відіграватиме ключову роль у навчанні на скандинавському ринку щодо всіх аспектів технологій BOBST.


Стратегічний альянс: BOBST оприлюднила стратегічне партнерство з Asteria Group, що зміцнює взаємну відданість інноваціям. Розширена співпраця передбачає інвестиції Asteria в численні виробничі платформи DIGITAL MASTER All-in-One по всій Європі, що забезпечує новаторські рішення для виготовлення етикеток і взаємне зростання.

 

Стійкий розвиток: Поряд із технологією BOBST oneECG для друку з розширеною колірною гамою, яка веде до значної економії електроенергії, зменшення відходів і використаних фарб, а також інших ключових інновацій, BOBST представила новий наскрізний процес для додатків без підкладки, розроблений у тісному партнерстві з Avery Dennison за допомогою технології ADLinrSave™.


Інновації: Поряд із розвитком технологій компанія BOBST представила наступне покоління цифрових УФ-фарб, які будуть доступні для продажу на початку 2024 р. BOBST забезпечить екологічно чистими фарбами, усуваючи небезпечні матеріали, серед яких фотоініціатори TPO, забезпечуючи повну відповідність і передбачаючи майбутні нормативні зміни.

 

Новий цифровий прес: BOBST представила прес DIGITAL EXPERT 340 для виготовлення етикеток з рулону в рулон, побудований на тій же надійній платформі, що й серія DIGITAL MASTER. Працюючи зі швидкістю 65 м/хв (можлива модернізація до 100 м/хв), прес може на вибір включати флексоблок. DIGITAL EXPERT 340 є наступною еволюцією суто цифрових машин компанії, яка оснащена унікальною кластерною технологією струменевого друку BOBST з роздільною здатністю 1200×1200 точок на дюйм для покращеної продуктивності та найвищої універсальності.

 

Високоефективний модуль друку білою фарбою: Компанія BOBST представила новий модуль, який забезпечує високопродуктивний друк білою фарбою з високою непрозорістю. Він використовує струменеву технологію BOBST, обслуговуючи високопродуктивні підприємства та забезпечуючи найвищу якість для вузької вебсфери. Досягаючи непрозорості до 72 % при продуктивності 100 м/хв і 80 % при 80 м/хв, цей перший у галузі інноваційний модуль ще більше покращує виняткові можливості друку на обладнанні серії DIGITAL MASTER.

 

Прес для етикеток: Відвідувачі виставки наживо побачили в роботі прес для етикеток BOBST DIGITAL MASTER 340 All-in-One, який поєднує цифрові модулі, модулі флексографії, оздоблення, висікання та контролю якості в єдиному робочому процесі. Крім того, прагнення BOBST до доступної автоматизації та стійкого розвитку бізнесу підкреслюється висококласним флексографським пресом BOBST MASTER M6. Оснащений розширеними функціями, прес дає змогу конвертерам мінімізувати відходи та підвищити ефективність.

 

Інноваційні розробки: Як було оголошено раніше на червневому пресзаході, BOBST підтвердила свою увагу до високопродуктивних технологій для висікання етикеток, підкреслюючи свою постійну відданість інноваціям. Крім того, технологія BOBST ACCUCHECK для забезпечення бездоганної консистенції кольору та контролю якості, а також новий уніфікований HMI для спрощення моніторингу друку одним оператором були представлені як невід’ємні компоненти бачення BOBST щодо вдосконаленого виробництва етикеток. Щоб ще більше підкреслити співпрацю для досягнення досконалості робочого процесу, до BOBST на стенді приєдналися її галузеві партнери компанії ESKO, Scantrust і Bel.

 

Щоб дізнатися більше про компанію BOBST та її інноваційні рішення для вузькопрофільного виробництва, відвідайте www.Bobst.com.