Молочні продукти в склотарі: чи є перспектива?
С.Б. Вербицький, к.т.н., Л.О. Моісеєва, к.т.н., О.Б. Козаченко
09.10.2023
Молоко та молочні продукти є найважливішим джерелом необхідних людському організмові поживних речовин. Важливим завданням працівників молочної промисловості та фахівців галузевої науки є обґрунтоване, з урахуванням економічних і біологічних засад, задоволення потреб вітчизняних споживачів у смачних, поживних і корисних для здоров’я молочних продуктах. Важливою, у цьому сенсі, є така ланка технологічних процесів виробництва харчових продуктів, як їх пакування. Саме вона гарантує безпечність та якість продукції впродовж усього терміну зберігання, визначеного шляхом наукових досліджень і запровадженого відповідними нормативними документами.
Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал