Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Молочні продукти в склотарі: чи є перспектива?

С.Б. Вербицький, к.т.н., Л.О. Моісеєва, к.т.н., О.Б. Козаченко

09.10.2023

Молоко та молочні продукти є найважливішим джерелом необхідних людському організмові поживних речовин. Важливим завданням працівників молочної промисловості та фахівців галузевої науки є обґрунтоване, з урахуванням економічних і біологічних засад, задоволення потреб вітчизняних споживачів у смачних, поживних і корисних для здоров’я молочних продуктах. Важливою, у цьому сенсі, є така ланка технологічних процесів виробництва харчових продуктів, як їх пакування. Саме вона гарантує безпечність та якість продукції впродовж усього терміну зберігання, визначеного шляхом наукових досліджень і запровадженого відповідними нормативними документами. 

 

 

Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал