Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Упаковка рятує у важкі воєнні часи

Валерій Кривошей, головний редактор

16.09.2020

Впевнений: той, хто дивився минулий номер журналу, запам’ятав його обкладинку, на якій було зображено військовий наплічник із дуже ємним написом: «Все життя упаковано в один рюкзак». Для багатьох українців – тих, хто пішов воювати проти росіян, тих, хто перемістився в більш безпечні регіони України, і тих, хто родинами тимчасово переїхав до інших країн, – життя перетворилося на купу проблем, кількість яких ледь-ледь влізає в такий рюкзак.

 

Загалом упаковка, будучи рівноправним учасником воєнного життя країни, допомагає перемогти російського ворога. Вона транспортує озброєння та снаряди на передову від наших закордонних партнерів, доставляє медикаменти, ліки та медичне обладнання до військових шпиталів, зберігає харчові продукти та напої, якими годує українських вояків на фронті. Нарешті, вона допомагає біженцям та переселенцям мати на новому місці речі першої необхідності для життя.

 

Отже, як завжди, упаковка поруч із нами і в такі важкі воєнні часи. Хоча іноді й має вигляд всього лиш військового рюкзака, який увібрав у себе все наше теперішнє життя.

 
Дякую за розуміння та підтримку

Головний редактор
Кривошей В.М., к.х.н.