Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Впевнені кроки українських пекарів

02.02.2022

Коли в редакції запланували головною темою першого номеру журналу 2022 р. визначити упаковку для хліба та хлібобулочних виробів, то питання про те, у кого брати інтерв’ю про розвиток цієї галузі, не постало. Потрібно йти до професіоналів, а такими є фахівці Всеукраїнської асоціації пекарів.

 

Нинішній президент ВАП Юрій Дученко у галузі 25 років. Після закінчення Національного університету харчових технологій пройшов шлях від інженера до директора ТОВ «Київхліб». До речі, як інженер-налагоджувальник процесів із пакування впроваджував перші автомати, флоу-паки, власноруч проводив наладку чеських автоматів. Працював головним інженером і директором 10-го хлібокомбінату на Богатирській у Києві

 

Хто, як не він, краще за інших знає про нинішню ситуацію в хлібопекарській галузі України, про її здобутки, успіхи та проблеми? Наша розмова з Юрієм Дученком відбулася наприкінці 2021 р., коли вже підведено річні підсумки роботи та окреслено плани на майбутнє. Думки такого поважного та досвідченого фахівця про хліб, його зберігання й пакування та ще про безліч інших складових варті уваги читачів журналу.

 

 

Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал або статтю 

 

ПЕРЕДПЛАТИТИ