Актуальні проблеми cучасної упаковки
Елізабет Шкода
11.06.2020
Fraunhofer IVV – науково-дослідний інститут технологічного проєктування та упаковки, розташований у Фрайзінгу (Німеччина) – працює в галузі харчових продуктів, упаковки, обладнання для переробки, виробництва продукції, переробки та довкілля. Основною діяльністю в інституті вважають передання результатів досліджень у практичне їх застосування.
У ньому активно займаються розробкою нових альтернативних видів сировини, а також виробничими процесами, що зводять до мінімуму використання енергії та матеріальних ресурсів. Ще одним
напрямом є дослідження, аналіз та оптимізація технічних, функціональних і біохімічних властивостей продуктів по всьому технологічному ланцюгу – від сировини до кінцевого продукту.
За часів, коли проблеми з упаковкою дедалі ускладнюються, пошук нових рішень стає багатообіцяючим. Професор доктор Андреа Бюттнер, нещодавно призначена на посаду директора Fraunhofer IVV, розповідає про свої нестандартні підходи до вирішення цієї проблеми.
Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал
ПЕРЕДПЛАТИТИ