Про чай та його пакування
А. Корнацький, Futamura, Польща
07.12.2020
Переглядаючи старі книги про чай, можна знайти записи китайського поета епохи Сун Лі Цінчжао, який перераховує три помилки в житті людини, про які варто шкодувати:
- втрата талантів, які подають надії, через неправильне виховання;
- осквернення чудового живопису вульгарним захопленням;
- псування прекрасного чаю невмілими процедурами.
Якби поет жив у сучасному світі, то до таких «невмілих процедур» він, імовірно, додав би недостатньо грамотне пакування та зберігання чаю.
Сьогодні чай – це дуже поширений продукт. Ми запиваємо ним їжу, з кухлем чаю сидимо в колі близьких, чай присутній на дружніх і бізнес-зустрічах, ми п’ємо його, коли хочемо втамувати спрагу чи насолодитися ароматом, коли нам потрібно відновити сили чи вилікувати застуду.
Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал або статтю