Безпечність харчових продуктів у пакувальних машинах
В.П. Шерстюк, д.х.н.О.М. Гавва, д.т.н., О.О. Кохан, к.т.н., Л.В. Марцинкевич, І.В. Голоперов, к.т.н., НУХТ, м.Київ
16.09.2020
Пакування харчової продукції – це здебільшого фінішні операції технологічного процесу виробництва. А тому, якщо продукція виготовлена з якісної сировини з дотриманням усіх технологічних і санітарно-гігієнічних регламентів, то під час пакування потрібно виконувати комплекс заходів із дотримання умов забезпечення безпечності продукції як під час пакування, так і під час складування, транспортування, реалізації та споживання.
Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал або статтю