Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

«Пакувальна індустрія – 2020»: у Брюховичах біля Львова

29.03.2020

На черговому засіданні оргкомітету з проведення ХІV Науково-практичної конференції «Пакувальна індустрія» було прийнято рішення провести її 1-2 жовтня 2020 р. в готельно-ресторанному комплексі «Шпацер» у передмісті Львова Брюховичах.

Можна подумати, що ми повертаємося назад, у минуле. Але це не так. По-перше, за свідченням всіх учасників ХІ конференції, яка відбулася три роки тому в тих-таки Брюховичах, то було зовсім не погане, а гарне
минуле. По-друге, як кажуть, майбутнє не може бути гарним без гарного минулого. Нарешті, 2020 рік – це рік 90-річчя від заснування Української академії друкарства, яка разом із Клубом пакувальників та Інформаційно-аналітичним центром «Упаковка» є співорганізатором конференції «Пакувальна індустрія – 2020».
Отже, зустріч пакувальників у «Шпацері» наприкінці вересня – це не випадковість, а усвідомлена закономірність.
Про що ж будемо говорити на конференції? Увесь світ переповнений інформацією про сталий розвиток планети, про циркулярні технології замість лінійних у будь-якій сфері буття людства, про підвищену увагу до екології довкілля, про сучасні методи керування технологічними процесами та взагалі про четверту революцію в промисловості. Усе це є сьогодні актуальним і для сфери пакування продукції.
Взагалі упаковка, з’явившись у нашому житті значно раніше від абетки та цифр, є унікальною з’єднувальною
ланкою між виробником та користувачем будь-якої продукції з багатьма функціями та властивостями, а тому
відповідає за задоволення потреб людини для покращення її життя.
На підставі цього, оргкомітет після роздумів та обговорень основним тематичним напрямом конференції «Пакувальна індустрія – 2020» обрав «Sustainability and Industry – 4.0».
Він охоплює основні сучасні тренди розвитку матеріалів, технологій та обладнання для пакування продукції. Оргкомітет запросив до участі й виступу з доповіддю на конференції відомих фахівців із компаній-лідерів світового та українського пакувальних ринків на теми в таких напрямах:
• пакувальні матеріали, дружні до довкілля;
• Industry 4.0 як метод забезпечення сталого розвитку в пакувальних процесах;
• технології замкнутого циклу виробництва упаковки;
• процеси цифровізації та автоматизації в пакувальних технологіях та обладнанні;
• упаковка, яка зберігає харчові продукти від псування та зменшує їх відходи;
• ритейл, онлайн-торгівля та їх вплив на розвиток пакування;
• фарби, поліграфічні матеріали й новітні технології друку на матеріалах упаковки;
• повторне використання, переробка і компостування відходів упаковки.
ХІV конференція «Пакувальна індустрія (Sustainability and Industry – 4.0)» вже зацікавила партнерів, серед
яких компанії Dow, Coca-Cola, Pack Group, «Техноком», «Деметра Одис», FlexoRes, «Базис», «МоноПак». Генеральним інформаційним партнером традиційно став журнал «Упаковка», а Інтернет-партнером – пошуковий портал www.packinfo.com.ua. Як і в минулі роки, у планах оргкомітету забезпечити учасників конференції потужним набором інформації, достатнім часом для професійного спілкування та відпочинку, цілим комплексом сюрпризів, які поки що засекречені. Отже, всіх, кому не байдужий розвиток пакування в нашому житті, запрошуємо взяти участь у ХІV Науково-практичній конференції «Пакувальна індустрія
(Sustainability and Industry – 4.0)». Зустрінемося 24-25 вересня 2020 р. в готельно-ресторанному комплексі «Шпацер» у Брюховичах біля Львова.

Оргкомітет конференції
«Пакувальна індустрія
(Sustainability and Industry – 4.0)»