Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ІННОВАЦІЙНИЙ КЛЕЙ ДЛЯ СУХОГО ЛАМІНУВАННЯ ВІД TRINSEO

24.07.2024

LIGOS™ A 9200 — це нова акрилова емульсія на водній основі з високим вмістом сухої речовини, яка забезпечує покращену продуктивність, ефективність та екологічність для пакувальної промисловості.


LIGOS™ A 9200 призначений для паперу та поліолефінів, підкладок з полівініліденхлоридним покриттям, металізованої плівки, поліамідної та поліефірної плівок. Полімерний дизайн емульсії забезпечує високу початкову міцність на зсув і міцність зв’язку, створюючи цінне рішення для виробників плівки. Поєднуючи продуктивність та ефективність, LIGOS™ A 9200 може похвалитися високим вмістом твердої речовини (62%), що сприяє високій швидкості ламінування та ефективнішому висиханню, що разом забезпечує корисні переваги у виробництві. Крім того, емульсія забезпечує швидке різання в процесах після ламінування, тим самим підвищуючи ефективність роботи.

 

Високий початковий зсув і міцність з'єднання
Високий вміст твердої речовини забезпечує більш ефективне сушіння та високу швидкість ламінування

 

Швидке розрізання після ламінування сприяє ефективності роботи

Акриловий клей на водній основі LIGOS™ A 9200 від компанії Trinseo призначений для сухого ламінування гнучкої упаковки, яка контактує з їжею.

 

«LIGOS™ A 9200 демонструє наше прагнення надавати рішення, які сприяють інноваціям і стійкості, – сказала Гіона Кілчер (Giona Kilcher), глобальний бізнес-директор CASE. – Ця міцна та універсальна акрилова емульсія підходить для різних плівок і задовольняє потреби наших клієнтів, сприяючи виробництву високоякісної, економічно ефективної та більш екологічної кінцевої упаковки».

 

Щоб допомогти клієнтам досягти цілей сталого розвитку, нова акрилова емульсія була сертифікована Papiertechnische Stiftung (PTS) — незалежним науково-дослідним і сервісним інститутом німецької паперової промисловості — на придатність до переробки за допомогою лабораторного методу випробувань CEPI Recyclable, версія 2. Тести PTS підтвердили, що понад 99% паперових волокон у структурі відновлюються в Standard Mill Recycling при використанні LIGOS™ A 9200.

 

LIGOS™ A 9200 доступний клієнтам у Європі, на Близькому Сході та в Африці. Для отримання додаткової інформації відвідайте Trinseo.com або зв’яжіться з командою компанії, щоб обговорити вимоги до застосування.

 

Джерело: Trinseo